Orijinalini görmek için tıklayınız : suzuki de motor test etmek için
roni
07.September.2014, 18:53
Herkese merhaba arkadaşlar ;
benim bir sorum olacaktı yeni aldığım 250 cc lik daytonayı önümüzde ki senenin yaz ayında değiştirmeyi düşünüyorum ve aklım olan Suzuki vl 800 c intruder i almak istiyorum. yalnız suzukinin sitesine girince test sürüşü talebinde bulunmak için hiçbir yazı yok . nasıl talepte bulunacaz bilen var mı?
caglar
07.September.2014, 18:55
facebook,twitter,instagram gibi sosyal ağlardan ulaşıp birebir sorabilirsiniz geri çevireceklerini sanmıyorum8)
özgürr
07.September.2014, 21:05
Harley davidson bu imkanı sağlıyor ama suzuki bu konuda neyapar bilemedim.
roni
09.September.2014, 13:35
çağların dediği gibi facebooktan yazdım nasıl bir cevap verecekler görecez . aynen özgür harley de talepte bulunabiliyorsun . aynı şekilde BMW de de var hatta BMW sana telefonda satmaya çalışıyor :DD
özgürr
09.September.2014, 13:36
çağların dediği gibi facebooktan yazdım nasıl bir cevap verecekler görecez . aynen özgür harley de talepte bulunabiliyorsun . aynı şekilde BMW de de var hatta BMW sana telefonda satmaya çalışıyor :DD
Hatta harley beni deneme sürüşünü de çağırdı yani firma büyüdükçe daha bi alçak gönüllü oluyor sanırım :)
dragendo
09.September.2014, 13:49
Bende şimdi yamahaya email gönderdim xv950 test sürüşü talebi hakkında belki geri dönerler..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.