Orijinalini görmek için tıklayınız : ugurkivanc, RaptorRiders Ailesine Hoşğeldin....
aidikurt
07.September.2014, 23:47
Aramıza hoşgeldiniz Sayın ugurkivanc!
Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.
Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.
Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.
Katılımcı olmanız dileğiyle.
Sevgiler, saygılar…
RaptorRiders Yönetim.
ugurkivanc
07.September.2014, 23:59
Herkese merhaba abilerim kardeşlerim. Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. 1 senedir motosiklet sevdası var bende ve en sonunda RR Daytona 250 almaya karar verdim. 10 gün içerisinde almayı düşünüyorum. Ankara'da bir abimizle prensipte anlaştık. Siz tecrübeli abilerime sormak istediğim bir soru var. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Motorun bakmam gereken yerleri nerelerdir? Ankara'da motoru gösterebileceğimiz bir usta tanıdığı olan var mıdır? Herkese teşekkürler.
Edit: İlk motorum olacak.
Kazım
08.September.2014, 00:36
Merhaba Uğur,
Aramıza hoşgeldin, keşke ben de senin gibi böyle genç yaşlarda başlama imkanına sahip olabilseydim...Gönlündeki motoro biran önce kavuşabilmen dileğiyle...
Bahadır
08.September.2014, 09:52
Hoşgeldin.:)Emre motorun sayfasında bayilerin listesi var.Ankaradaki servisleri oradan görüp haritadan bulabilirsin.Ankara ekibinden de müsait olan varsa yardım edenler çıkar.
özgürr
08.September.2014, 11:27
Merhaba uğur hoşgeldin :) muhakkak tanıdığın bi ustaya göster biz nekadar anlatsakda illaki biseyleri gözden kacirirsin :)
ugurkivanc
08.September.2014, 11:55
Herkese teşekkür ederim. Ankara bayilerine bakacağım. Ankara ekibinden de yardımcı olabilecek varsa hayır demem doğrusu :)8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.