Orijinalini görmek için tıklayınız : km saati led arızası :(
özgürr
09.September.2014, 12:01
Merhabalar sayın RR ailem;
Km saatimin led ışıkları arıza yaptı ve gece kaç km hızla gittigimi göremiyorum ve bu durum sürüşümde güvensizlik oluşturuyor. Ahmet ustaya durumu söyledigimde km arızasına herhangi bir müdahale yapamadığını söyledi bu durumda sizce neler yapabilirim garantiden halledemezmiyiz veya bu tip arızaları halleden bir km ustası varmıdır istanbulda. Saygılarımla :)
CELİL
09.September.2014, 12:09
Km gösterge ışıklandırması elektiriksel olduğundan garantiye girmiyor tamirinede girişmiyorlar çünki lambaların olduğu bölüm piresli olduğundan açılamıyor ama bireysel olarak ugraşıp açan lambaları değiştiren arkadaşlar oldu 8)
özgürr
09.September.2014, 12:14
Km gösterge ışıklandırması elektiriksel olduğundan garantiye girmiyor tamirinede girişmiyorlar çünki lambaların olduğu bölüm piresli olduğundan açılamıyor ama bireysel olarak ugraşıp açan lambaları değiştiren arkadaşlar oldu 8)
Celil abi Teşekkürler benim duyduğum kadarıyla km saatinin ibreleri çok hassasmiş ve açtığın zaman hemen yerinden atıyormuş onun için daha büyük bi arıza vermesini istemem bi km ustası şart gibi :)
CELİL
09.September.2014, 12:19
Celil abi Teşekkürler benim duyduğum kadarıyla km saatinin ibreleri çok hassasmiş ve açtığın zaman hemen yerinden atıyormuş onun için daha büyük bi arıza vermesini istemem bi km ustası şart gibi :)
Doğru ama km ibresine kadar ulaşmadan işlem yapılabiliyor bir zamanlar topkapı cevizlibağ daki fırat oto sanayinin arkasındaki vatan sanayi içindeki caminin karşısında oto km tamircisi vardı 8)
Ferhat BASTEM
09.September.2014, 12:49
Özgür benim eski motorda da gösterge ışıkları çalışmıyordu. Adamlar zahmetli ve ufak iş olduğu için uğraşmak istemiyorlar. Tamiri yok deyip yeni km saati almamı söylemişlerdi.
Bahadır
09.September.2014, 12:55
km saatini değiştirmek isteyen olursa dış kutusunu bana satabilir böylece yeni alacağınız saat biraz ucuza gelir :mrgreen:
özgürr
09.September.2014, 13:31
Özgür benim eski motorda da gösterge ışıkları çalışmıyordu. Adamlar zahmetli ve ufak iş olduğu için uğraşmak istemiyorlar. Tamiri yok deyip yeni km saati almamı söylemişlerdi.
Kaç tl verdin ferhat abi peki ??
özgürr
09.September.2014, 13:32
km saatini değiştirmek isteyen olursa dış kutusunu bana satabilir böylece yeni alacağınız saat biraz ucuza gelir :mrgreen:
Kanki yeni alırsam veririm aklimdasin senin makinanin şeklini duzeltiriz yani :)
özgürr
09.September.2014, 13:33
Doğru ama km ibresine kadar ulaşmadan işlem yapılabiliyor bir zamanlar topkapı cevizlibağ daki fırat oto sanayinin arkasındaki vatan sanayi içindeki caminin karşısında oto km tamircisi vardı 8)
Ben bugün bi ziyaret edeyim orayı celil abi :)
Zafer
09.September.2014, 14:14
Ben bugün bi ziyaret edeyim orayı celil abi :)
aynı sıkıntı bende de var özgür.
Ferhat BASTEM
09.September.2014, 15:20
Kaç tl verdin ferhat abi peki ??
60 tl idi ama vermedim. Motoru sattım direkt :mrgreen:
özgürr
09.September.2014, 15:38
aynı sıkıntı bende de var özgür.
Abi biz işi halledelim :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.