Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

Tractor
09.September.2014, 16:42
Merhabalar. Ben Gaziantep'ten İhsan. 22 yaşındayım.
Uzun zamandır motosiklete olan merakım çok yakın bir dostumun da motosiklet almasıyla önlenemez bir tutkuya dönüştü.
Yaz başından beri öğrenci bütçesine uygun, ilk motorum olacak olması hasebiyle kullanımı çok zor olmayan, düşük cc'li , yedek parçası ucuz olan kısacası beni üzmeyeeck ve en önemlisi de fazlasıyla ilgimi çeken cruiser ya da chopper tarzında olacak bir motosiklet aramaya başladım.

Tüm bu kriterlerimi göz önünde bulundurduğumda karşıma Regal Raptor markası ve daha çok hoşuma giden beyaz Daytona modeli çıktı. Forumdan tanıştığım Gaziantep'ten Mehmet Abimin de tavsiye ve yardımlarıyla Gaziantep'te Sabri Usta'dan Regal Raptor Daytona 250E-6C modelini aldım ve kullanmaya başladım.
Şu an 280 km civarında yol yaptım. Rodaj aşamasında olduğumdan motosikleti dikkatli ve nazikçe kullanıyorum. Şu ana kadar tek değişikliği çiftli seleden tekli seleye geçerek yaptım. Ancak pek de rahat değil yeni selem, o yüzden tekrar eski selemi takmayı planlıyorum.
Buyrun bunlar da motosikletimden birkaç kare:
https://imagizer.imageshack.us/v2/913x685q90/907/SyDONv.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/913x685q50/537/sxLvw4.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/913x685q50/674/rMN4iZ.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/913x685q50/903/8XlFSj.jpg

özgürr
09.September.2014, 16:46
Merhaba ihsan motosikletin hayırlı olsun gerçekten güzel görünüyor. Umarım iki teker sevdası içinde ömür boyu devam eder. Kazasız belasız mutlu günlerde sürüş yapman dilegiyle. Tekerin hep dönsün :) :)

Tractor
09.September.2014, 16:51
Merhaba ihsan motosikletin hayırlı olsun gerçekten güzel görünüyor. Umarım iki teker sevdası içinde ömür boyu devam eder. Kazasız belasız mutlu günlerde sürüş yapman dilegiyle. Tekerin hep dönsün :) :)

Çok teşekkür ederim. Benim de dileğim ömür boyu sağlığım ve maddi durumum el verdiği sürece motosiklete binebilmek. Hep beraber kazasız nice sürüşlere inşallah :)

nickziki
09.September.2014, 17:04
Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah. Sade her zaman güzeldir :)

Gorgonzolat
09.September.2014, 17:14
Hayırlı olsun hoşgeldin. Allah iki tekerde kocatsın :P

Tractor
09.September.2014, 17:36
Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah. Sade her zaman güzeldir :)
Teşekkür ederim. Hep beraber kazasız belasız sürüşler inşallah. Ben de sadelikten yanayım :)

Hayırlı olsun hoşgeldin. Allah iki tekerde kocatsın :P

Teşekkür ederim. Hoşbulduk. Amin inşallah :)

CELİL
09.September.2014, 17:46
Merhaba İhsan yeni Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
mehmet sana vesile oldu ama dün kendi makinasını büyütmek için sattı 8)

Tractor
09.September.2014, 17:58
Merhaba İhsan yeni Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar

Merhaba Celil Abi. Teşekkürler, Allah razı olsun abi hep beraber kazasız belasız keyifle binelim inşallah. :) Evet abi satacağından bahsetmişti. İnşallah gönlündeki makineye kavuşur o da tez zamanda. :)

Mehmet.m
10.September.2014, 12:15

Celil abi inşallah bundan sonra dragstarcı ve ya shadowcu olarak sizlerle olurum:) Başta sen olmak üzere forumda bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.İyi ki varsınız:)

Mehmet.m
10.September.2014, 12:17
Merhaba Celil Abi. Teşekkürler, Allah razı olsun abi hep beraber kazasız belasız keyifle binelim inşallah. :) Evet abi satacağından bahsetmişti. İnşallah gönlündeki makineye kavuşur o da tez zamanda. :)

Sağol İhsan:) Eğer azıcık da olsa çorba da tuzumuz olduysa ne mutlu.. Güle güle, keyifle binersin inşallah makinana8) Allah kaza bela vermesin, tekerin düz bassın8)

omer_cip23
10.September.2014, 14:14
hoşgeldin ihsan kardeşim makinan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin uzun senelerce sağlıklı sıhhatli binersin inşallah :)

Tractor
10.September.2014, 14:57
Sağol İhsan:) Eğer azıcık da olsa çorba da tuzumuz olduysa ne mutlu.. Güle güle, keyifle binersin inşallah makinana8) Allah kaza bela vermesin, tekerin düz bassın8)

Yardımların için çok teşekkür ederim Mehmet Abi. Seninle görüşüp motoruna baktıktan sonra tam anlamıyla karar verdim Regal Raptor almaya. İnşallah sen de tez zamanda gönlündeki motosikleti bulursun abi. Tekrar teşekkürler. Hepimize de kazasız belasız sürüşler inşallah :)

hoşgeldin ihsan kardeşim makinan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin uzun senelerce sağlıklı sıhhatli binersin inşallah :)

Çok teşekkür ederim Ömer Abi. Allah razı olsun. Hep birlikte kazasız belasız binelim inşallah :)

SedatDemir
11.September.2014, 18:02
RR ailesine hoşgeldin bahadır 8) allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin :)

Tractor
11.September.2014, 23:25
RR ailesine hoşgeldin bahadır 8) allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin :)

Teşekkür ederim hoşbulduk :) İsimler karıştı sanırım :) İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Bahadır
12.September.2014, 12:29

sende hoşgeldin sedat :D:p