Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : muratkeser, RaptorRiders Ailesine Hoşgeldin....

aidikurt
12.September.2014, 10:55
Aramıza hoşgeldiniz Sayın muratkeser!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

muratkeser
12.September.2014, 11:40
Hoşbulduk teşekkürler

omer_cip23
12.September.2014, 11:51
aramıza hoşgeldin murat yaşını göremediğim için isminle hitap ediyorum yanlış anlaşılma olmasın :) regalraptorla iligili aradığın herşeyi bu forumda bulabilirsin bulamadıklarınıda biz elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız en yakın zamanda gönlündeki motora kavuşman dileği ile tekrar hoşgeldin :)

Ömer
12.September.2014, 11:54
Hoşbulduk teşekkürler

RR ailesine hoşgeldin Murat, biran önce motoruna kavuşman dileğiyle...

Bülent
12.September.2014, 11:57
Aileye hoşgeldin kardeşim.

CELİL
12.September.2014, 13:23
RR Ailesine hoş geldin Murat kendini biraz tanıtırsan seviniriz 8)

muratkeser
12.September.2014, 17:21
Merhaba arkadaşlar forumu daha yeni yeni kullanmayi ogrenmeye calıstıgım icin tek tek cvp veremedim kusura bakmayın herkese tesekkurler karsılama icin.34 yasındayım istanbulda oturuyorum.kendime motor almak istiyordum uzun zamandır.bi arkadaşımın tavsiyesiyle bu markayı internette araştırırken forumunuza rastladım.uye olup bilgilenmek istedim.eger alırsam insallah daha sık karsılasırız suan arastırmadayım.herkese teşekkurler herkese iyi günler

özgürr
12.September.2014, 18:19
Umarım aklinizdaki makinayi alırsınız :) hoşgeldiniz aramiza :)

omer_cip23
13.September.2014, 01:21
Merhaba arkadaşlar forumu daha yeni yeni kullanmayi ogrenmeye calıstıgım icin tek tek cvp veremedim kusura bakmayın herkese tesekkurler karsılama icin.34 yasındayım istanbulda oturuyorum.kendime motor almak istiyordum uzun zamandır.bi arkadaşımın tavsiyesiyle bu markayı internette araştırırken forumunuza rastladım.uye olup bilgilenmek istedim.eger alırsam insallah daha sık karsılasırız suan arastırmadayım.herkese teşekkurler herkese iyi günler

takılıdğın yerleri hiç çekinmeden sorabilirsin murat abi herkez fazlasıyla bilgisini ve tecrübesini paylaşır elimizden gelenin fazlasını yaparız evelallah :)