Orijinalini görmek için tıklayınız : Yengec, RaptorRiders Ailesine Hoşgeldin....
aidikurt
15.September.2014, 00:26
Aramıza hoşgeldiniz Sayın Yengec!
Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.
Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.
Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.
Katılımcı olmanız dileğiyle.
Sevgiler, saygılar…
RaptorRiders Yönetim.
Yengec
15.September.2014, 11:09
Merhaba foruma yeni üye oldum net te gezerken ve tabi ragal in 150 lik klasik modelini görüp vurulunca hemen nettte araştırmaya başladım, şanslıyım ki bu forumu gordum
Henüz ehliyetim bile yok antalya da yaşıyorum ve kasım ilk haftası sınava gireceğim ne yazık ki vitesli sürüş eğitimi alabileceğim düzgün bir yer bile bulamadım 1-2 kişiyle görüşüyorum sanırım yardımcı olacaklar
Ehliyetimi aldıktan sonra guvenli sürüş açısından 150 lik makinayi almaya niyetliyim umarım yedekparça ve serviste de sıkıntı yaşamam
Herkese şimdiden teşekkür ederim
Ömer
15.September.2014, 11:12
Hakan bey hoşgeldiniz, doğru yerde ve doğru tercih yapmak üzeresiniz. Şimdiden çıktığınız yolda kolay gelsin...
En kısa sürede ehliyet eğitim vs. işlerinden sonra motorunuza kavuşmanız dileğiyle...
CELİL
15.September.2014, 11:17
Merhaba Hakan aramıza hoş geldin :)
Doğru adımlarla yola çıkmışsın inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşur keyfini çıkarmaya başlarsın 8)
RR sorunsuz makinadır bildiğim kadarıyla bölge olarak sizin orda 1 servis var ama parçayı gerekirse istanbuldan kargo ile kısa sürede temin edebilir sorun yaşamasın 8)
MuratGokturk
15.September.2014, 11:59
Hoşgeldin dostum. Kesinlikle keyif alacağın bir makine üstünden inmek istemeyeceksin.
özgürr
15.September.2014, 12:29
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz :)
omer_cip23
15.September.2014, 15:05
hakan abi hoşgeldin umarım en yakın zamanda gönlündeki makinaya kavuşur bizlerde elimizden geldiğince sana yardım ederiz :)
bluewine
15.September.2014, 18:12
hoşgeldin abi,.Ben 3 ay önce senin gibi vurulmuştum :) hemen gidip sıfır Regal Raptor 150cc classic aldım.Çok memnunum.Sana da şimdiden hayırlı olsun ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.