Orijinalini görmek için tıklayınız : th3nd, RaptorRiders Ailesine Hoşgeldin....
aidikurt
15.September.2014, 16:11
Aramıza hoşgeldiniz Sayın th3nd!
Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.
Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.
Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.
Katılımcı olmanız dileğiyle.
Sevgiler, saygılar…
RaptorRiders Yönetim.
th3nd
15.September.2014, 19:19
Beyler bayanlar abilerim kardeşlerim ablalarım yengelerim hepinize merhaba :)
Ben Semih. Uşakta yaşamaktayım. 4 yıldır İzmir de oturuyordum üni için.
sanmayın ki üniversiteyi bitirdim :) bıraktım geri geldim. 3 yıldır okuyordum 4 yıldır izmir deydim. ancak gerek dersler gerekse gelecek kaygısı beni çok yordu ticarete atılma ihtiyacı duydum şimdilik bir şey yapabildiğim yok birinin yanında çalışmaktayım inşallah gelecek zamanlarda kendime güzel bir iş kurucam. seneye tekrar sınava girip askerlik için sadece mak müh. okumak istiyorum keyfe keder olarak yani :)
merak edenler olacaktır elbet okuğum bölümü bu arada beden eğit. okuyordum.
burayı da öyle google de meraklı meraklı gezerken farkettim sıcak bir ortamı olduğu dikkatimi çekti açıkcası baksana herkes dost canlısı bir konu açtım ne bir mesajım var diye dışladılar ne de kimse kötü söz söyledi herkes elinden geleni yapmaya çalıştı. sağolun varolun cidden :) inşallah bir motor sahibi olduktan sonra sizlerle yüzyüze tanışmakta nasip olur. kim bilir belki uşağa da gelirsiniz misafirim olursunuz :)
çok çenebaz birisiyimdir dilimle yapamayacağım iş yok desem yeridir :) tabi buna karşılık çok iyi bir dinleyiciyimdir. asla karşımdakinin sözünü kesmeden saatlerce dinleyebilirim yeter ki doğru ve ilgi mi çeken bir konu olsun sus pus olurum :)
eee sizleri de tanıyayım ama di mi :)
CELİL
15.September.2014, 20:25
Merhaba Semih Tekrar aramıza hoş geldin :)
Seni aramızda görmekten bizde mutlu olduk inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Bahadır
15.September.2014, 21:59
Hoşgeldin.İnş sende en kısa sürede hayalindeki motora kavuşursun.RR alıpta pişman olan birine pek rastlayamazsın 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.