PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'dan tüm Regal dostlarına selamlar

chatinchaglar
19.July.2007, 03:56
Arkadaşlar öncelikle ben kısaca kendimi tanıtayım.
İsmim Çetin,bilgisayar yazılım işiyle uğraşıyorum ve 2 senedir motor tutkum var.
Bunu geçen sene bir ASYA AS-125 T ile hafifletmeye çalışsamda pekte başarılı olamadım.O yuzden 3 gun önce motorumu sattım.
Şimdi bir Regal Raptor istiyorum.En kısa zamanda o da olacak inşallah :roll:
Herkese kucak dolu sevgiler.Hepimizin yolu açık olsun.

aslanburclu
19.July.2007, 08:37
hoş geldin aramıza

herkes RR. istiyor ama sen almakda istiyorsan o zaman satılık regaller bölümünü bi araştır derim

müslüm baba
19.July.2007, 09:10
Eyvah bir bilgisayar yazılımcısı daha, hac mek işlerinden anlıyormusun kardeşim bazen lazım oluyorda senin de kafan kızınca sitenizi haclerim falan demezsin inşallah,

HOŞ GELDİN ARAMIZA

altug
19.July.2007, 10:10
HOŞ GELDİN ARAMIZA . ANKARA BÜYÜYOR. BİRİ BİZİ DURDURSUN CANIM.

speedygonzales
19.July.2007, 10:16
Hoşgeldin kardeşim ! Yazılım filan anlamam !
Zaten hepimiz bir yazılım diilmiyiz? Ha nedir , bazılarımızda virüs var !
Aslında hiç birimiz yokuz ! Kaşık da yok !

Speedy yine zırvaladı bişiler... :ban: :pls:

Aksu
19.July.2007, 10:16
Çetin kardeşim aramıza hoşgeldin.
Regal dostluğuna ve Ankara gurubuna katılman dileğiyle.
Cumartesi saat 13,30 ile 14 arası Çankaya Oran daki Shell benzin istasyonunda toplanıyoruz gelirsen yüzyüze tanışma fırsatımız olur. Bizleri Regal motorlarımızdan tanırsın.

müslüm baba
19.July.2007, 10:29
Mehmet Angara grubu kaç kişi oldu.

Rommel
19.July.2007, 10:31
aramiza hoş geldin....

carvalho
19.July.2007, 10:57
Çetin, hoşgeldin,

Ankara büyüyor maşallah... Darısı Ege'nin başına :mrgreen:

OturanBull
19.July.2007, 11:49
Hoşgeldin Dostum,

Sağlıklı ve Dengeli Sürüşler Dilerim..

lunatic
19.July.2007, 22:17
Hoşgeldin. İnşallah istediğin gibi olur.

yenikoylu_ua
19.July.2007, 22:58
Aramıza hoşgeldin arkadaşım inşallah en kısa zamanda motoruna kavuşursun

talkie
19.July.2007, 23:28
Hoşgeldin dostum.Sende as125t'den sonra regallenenler tayfasından olacaksın anlaşılan.Aynen benim gibi :)

KIZILELMA
20.July.2007, 18:00
Hoşgeldin.İnşallah istediğin motoruna kavuşursun

chatinchaglar
23.July.2007, 03:33
İlginize çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.İş nedeniyle şehir dışında olduğumdan ancak bugun
cevap verebiliyorum kusura bakmayın.

RR almak istiyorum ama şu sıralar biraz maddiyat ile ilgili sıkıntım var.En yakın zamanda onu aşıp aranızda motorlu olarak yer alacağım söz ;).

Bilgisayar programcısıyım ama şu ana kadar hack ile uğraşmadım açıkcası bundan sonra da uğraşmam.Ama bize yönelen saldırıları da geri çeviririz.Ona şüphe yok ;)

Arkadaşlar aslında yeri değil biliyorum ama yine de yazmak istiyorum bunları.Bugun saat 23:00 civarında TBMM kavşağında (akay ve bulvarın kesiştiği yerde) bir kardeşimiz kaza yapmış.
Elimden ne gelirse yapayım istedim ancak oradaki insanlar zaten gereken herşeyi yapmışlardı.Böyle
üzücü olayları yaşamamak için tekrar tekrar söylemek isterim lütfen biraz daha DİKKAT!!!!!

hoşçakalın.

okan
23.July.2007, 13:41
aramıza hoşgeldin çetin kardeşim.. kazaya yardım etme isteğin ne kadar duyarlı bi insan olduğunu gösteriyor...bizede senin gibi kardeşler lazım.... kalıcı olman dileğiyle .. motorunada en kısa zamanda kavuşursun inşallah....

cuneyt
23.July.2007, 15:13
Hoşgeldin Çetin,

Yazılım işi zor bea, ben de anlamıyorum nerden bulaştık bu işe... Daha sakin birşeyler bulsam atlayacağım hemen... :P

Kazasız, bol keyifli sürüşler dilerim (en kısa zamanda raptor üstünde çekilmiş bir foto bekliyoruz)... :cheesy:

OturanBull
06.August.2007, 12:21
Çetin Öncelikle Yeni Siyah Kısrağın Hayırlı Olsun.

Fotolarını Koyda Bir Bakalım Artıkın..

chatinchaglar
06.August.2007, 12:26
Teşekkur ederim sağol.Foto çekmeye fırsat olmadı.Aslında olabilirdi de ben binmekten kendimi alamadım ve haftasonunu nerdeyse hep uzerinde geçirdim.Bundan sonra ilk iş foto olacak söz. ;)

altug
06.August.2007, 12:34
Çetin hayırlı olsun siyah kısrağın. kazasız sürüşler dilerim.

gidikurt
06.August.2007, 12:56
Aramıza hoşgeldin arkadaşım motoruna kavuşmuşsun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler 8)

inci
06.August.2007, 13:13
hoşgeldin ve hayırlı olsun. Kazsız sürüşler dilerim.Korumaları ihmal etme lütfen...

Aksu
06.August.2007, 13:21
Çetin hayırlı olsun, güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
Şimdi gelelim hesaba
Motoru 3 Ağustos Cuma günü akşam saat 18,30 almışsın ve yolda Umut Evrim Ata ile karşılaşmış hatta ona kartvizit bile vermişsin. Neden gelmedin Oran yolu Shell benzinliğe. Bekledik seni ama boşa beklemişiz. Bunu not aldım. 10 Ağustos Cuma akşamı aynı yerde büyük ihtimalle tekrar toplandığımızda seni ve yeni motorunu görmek ve ıslatmak istiyoruz, ona göre tedbirli gel.