Orijinalini görmek için tıklayınız : 54Sakaryali54, RaptorRiders Ailesine Hoşgeldin....
aidikurt
16.September.2014, 06:02
Aramıza hoşgeldiniz Sayın 54Sakaryali54!
Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.
Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.
Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.
Katılımcı olmanız dileğiyle.
Sevgiler, saygılar…
RaptorRiders Yönetim.
54Sakaryali54
16.September.2014, 06:10
S.aleykum Sakaryada İkamet Ediyorum Regal Raptor Hastasıyım :) Yaşım 23 Adım UFUK MEMNUN OLDUM ŞİMDİDEN.
Regal Raptor Soru
Chopper Hastasıyım Ve Limitim 10.00 Ne Önerirsiniz İlktafa Chopper Kullancam Daha Önce CBF CBR KULLANDIM ve dikkat cekici bisi olsun istiyorum scooter sesi vermesin :D
CELİL
16.September.2014, 10:18
Merhaba Ufuk aramıza hoş geldin :)
Daha önce sürüş tecrüben var o yüzden 350 cc daytona veya spyder olabilir ikiside tarz makinadır bütçenede uyar inşalalah kısa sürede sende gönlüne göre bir makinaya kavuşursun 8)
Bahadır
16.September.2014, 10:25
S.aleykum Sakaryada İkamet Ediyorum Regal Raptor Hastasıyım :) Yaşım 23 Adım UFUK MEMNUN OLDUM ŞİMDİDEN.
Regal Raptor Soru
Chopper Hastasıyım Ve Limitim 10.00 Ne Önerirsiniz İlktafa Chopper Kullancam Daha Önce CBF CBR KULLANDIM ve dikkat cekici bisi olsun istiyorum scooter sesi vermesin :D
10 bin liran var ise 0 km 350 cc Daytona yada Spyder tavsiye ederim.Rodajını ve bakımlarını düzgün yaparsan senelerce kullanabilirsin. 8)
Ses konusunda ise aradığın Harley sesini duyamazsın.Bizler boru egzos yaptırdık.Biraz olsun tatmin ediyor bizi. 8)
Ömer
16.September.2014, 10:41
Ufuk hoşgeldin, mevcut bütçeyle ilk sahibi olacağın bir regale rahatlıkla ulaşabilirsin.
özgürr
16.September.2014, 11:19
Merhabalar aramiza hoşgeldin :) RR gayet idealdir :)
aidikurt
16.September.2014, 11:50
ufuk kardeşim aramıza hoş geldin . Daha önce motor deneyimin olmuş. Bana sorarsan 350 spider yada daytona alabılırsın hangısı daha cok hoşuna gıdıyorsa ustunde daha ıyı hıssettırıyorsa onu alabılırsın.
54Sakaryali54
16.September.2014, 15:25
Önerileriniz için teşşekür ederim sakarya'da regal raptor bayisi yok istanbula gelip alicam bu konuda biri yardim edebilir'mi bana ve inşallah alirsam sakarya-istanbul dinlemeyip yanınıza gelicem =) forum super aile super
volkanyalin
16.September.2014, 16:18
Sevgili sakaryalı hemşerim bugün sen gel yarında biz geliriz :)
54Sakaryali54
16.September.2014, 16:43
Sevgili sakaryalı hemşerim bugün sen gel yarında biz geliriz :)
memnuniyetle.. :)
CELİL
16.September.2014, 17:09
Önerileriniz için teşşekür ederim sakarya'da regal raptor bayisi yok istanbula gelip alicam bu konuda biri yardim edebilir'mi bana ve inşallah alirsam sakarya-istanbul dinlemeyip yanınıza gelicem =) forum super aile super
Ufuk yukarıda linki olan sponsorumuz Motosikletcim yüksel bey var istanbulda anadolu yakasında fiyasadaki en uygun fiyatı veriyor ve sağlam güvenilir bayidir benim adımı verebilirsin elinden gelen kolaylığı sağlar 8)
54Sakaryali54
16.September.2014, 20:58
Ufuk yukarıda linki olan sponsorumuz Motosikletcim yüksel bey var istanbulda anadolu yakasında fiyasadaki en uygun fiyatı veriyor ve sağlam güvenilir bayidir benim adımı verebilirsin elinden gelen kolaylığı sağlar 8)
tamam'dir celil abi ilgin için çok teşşekür ederim :)
cihan54
18.September.2014, 11:20
Hoşgeldin hafız :mrgreen:
54Sakaryali54
19.September.2014, 04:37
Hoşgeldin hafız :mrgreen:
Hosbulduk cihan abi =)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.