Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : volusia? intruder? shadow? neden?

Mehmet.m
17.September.2014, 12:43
Herkese merhaba, arkadaşlar honda shadow ace 2000 model 20.000 de, suzuki volusia*800 2004 15.000*de, suzuki intruder vl*800 17000*de 2006 model.. bu 3unden birini tercih edeceğim. Bu motorlar hakkında kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum. Bu kardesinizi aydınlatırsanız çok sevinirim. . Şimdiden teşekkürler..

Bahadır
17.September.2014, 12:57
Salih abi Intruder kullanıyor.Kaan ve Doğuş Shadow kullanıyor.Gördükleri zaman yardımcı olacaklardır Mehmet abi.8) ama Intruder'ın okunuşu çok güzel ben onu seçerdim :D

Mehmet.m
17.September.2014, 13:03
Salih abi Intruder kullanıyor.Kaan ve Doğuş Shadow kullanıyor.Gördükleri zaman yardımcı olacaklardır Mehmet abi.8) ama Intruder'ın okunuşu çok güzel ben onu seçerdim :D

Valla dragstar diye sayikladim durdum ama internette 650 lik makinaya 20.000 TL isteyen tipler olunca vazgeçtim.. bakalım bunlar hakkında kullanicilari neler soyleyecek:) hiç olmazsa parasının hakkıdır. .

Gezgin
17.September.2014, 13:14
Merhabalar,bence shadow un 2003 ve daha eskisini yani ace modelini almayın, zincirli-parçalarını bulmak zor,2004 ve sonrası ise bence bu motorlar içinde en iyisi,en sorunsuz olduğuda kesin, bende 2004 var çok çok memnunum,
Söylediğiniz motorlar yaşına göre çok düşük km li,ya oynanmıştır ya da adam hiç kullanmayıp yatırmıştır ki bence ikisi de kötü, sahibinden bakıyorsanız isterseniz bi link atın ordan da bakalım ama bu bilgiler ışığında bana 2006 intruder daha mantıklı geliyor

Gezgin
17.September.2014, 13:15
Shadowla ilgili tüm merak ettiklerinizi sorabilirsinz,onu kullandığım için en çok onda bilgi ve tecrübe sahbiyim

Mehmet.m
17.September.2014, 14:01
Shadowla ilgili tüm merak ettiklerinizi sorabilirsinz,onu kullandığım için en çok onda bilgi ve tecrübe sahbiyim

Hocam shadow ace var bitane baska shadow alternatifim yok.. sizde onu boşver deyince shadow kaldı. Intruder veya volusia olacak ya da bekleyeceğim biraz daha.. cünkü motor yok piyasada.. köküne kıran girdi sanki.. bakalım kısmet bu işler. .

Gezgin
17.September.2014, 14:03
Ewt bir de fiyatlar acayip arttı,kışın düşer diyorlar,benm yurt dışına gitme durumum var kesinleşirse satacam motorumu haber veririm size de eğer almadıysanız,yok eğer gitmezsem satmam :)

Mehmet.m
17.September.2014, 14:06
Ewt bir de fiyatlar acayip arttı,kışın düşer diyorlar,benm yurt dışına gitme durumum var kesinleşirse satacam motorumu haber veririm size de eğer almadıysanız,yok eğer gitmezsem satmam :)

Hayırlısı olsun ama ben şu son güneşli günlerin tadını çıkarmak istiyorum:mrgreen: Ama kısmet değil ise haberlesiriz tabi8)

diğerleri hakkında bilgi niz var mi?

Gezgin
17.September.2014, 15:52
Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlardan birşeyler biliyorum,shadowdan daha fazla yakıyor,aksesuar konusunda shadowdan daha çok dragstardan daha az seçeneğe sahip,hepsinden daha heybetli,
Siz turkchopper ın buluşma yerini biliyorsunuz antepte,bir yerde yazmıştınız diye hatırlıyorum,onlarda çoğunlukla harley var ama intruderda vardır mutlaka en iyisi bir kullanana sormanız

Mehmet.m
17.September.2014, 16:13
Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlardan birşeyler biliyorum,shadowdan daha fazla yakıyor,aksesuar konusunda shadowdan daha çok dragstardan daha az seçeneğe sahip,hepsinden daha heybetli,
Siz turkchopper ın buluşma yerini biliyorsunuz antepte,bir yerde yazmıştınız diye hatırlıyorum,onlarda çoğunlukla harley var ama intruderda vardır mutlaka en iyisi bir kullanana sormanız

bugün gidip bakacam bakalım kimde ne var ona göre bişeler yapıcaz:|

Bahadır
17.September.2014, 16:26
bugün gidip bakacam bakalım kimde ne var ona göre bişeler yapıcaz:|

Gidiş o gidiş.Mehmet abi o günden sonra foruma girmez olur.Sonra bir gün Trük Chopper yeleği ile görülür:cry:

:)

Mehmet.m
17.September.2014, 16:45
Gidiş o gidiş.Mehmet abi o günden sonra foruma girmez olur.Sonra bir gün Trük Chopper yeleği ile görülür:cry:

:)

Valla Bahadır beni en iyi senin anlaman lazım.. Sende benim gibi terminator den aldın bu sevgiyi :mrgreen: Biz o mantıkla hareket ettiğimiz için "lone wolf" takılırız. Ya da anca yengenle :mrgreen: Bi de klüplerin kuralları var. Benim onu yerine getirmem pek kolay değil.

Onun için biz yelek değil ceket giyeriz. Cekedimiz de bu olur.. Sen bu cekedi biliyorsun:mrgreen::

http://www.fjackets.com/product_images/d/603/04313lgbk3__02888_zoom.jpg

Ayrıca raptor riders ın bende yeri büyüktür.. Regal raptor markasının ve bu forumdaki büyüklerimin ve yaşı benden küçük tecrübesi kocaman arkadaşlarımın yardımları beni bu işe cesaretlendirdi. Dolayısıyla raptor riders ailesinin yeri ayrıdır. Tek üzüntüm ankarada ki veya istanbulda ki raptor riderslarla ara sıra da olsa buluşamamak görüşememek..

Bahadır
17.September.2014, 17:14
https://www.youtube.com/watch?v=Djj7jW6ny2M
Diyorum abi ve çekiliyorum 8):mrgreen:

Mehmet.m
17.September.2014, 18:10

Doğuş hocam bi adet özel mesaj sallamıştım size:mrgreen:

roni
17.September.2014, 19:25
bildiğim kadarıyla volusia ile intruder arasında pek fark olmadığı. bende intruderin görüntüsüne geniş oluşuna hastayım ancak internetten bakındığım kadarıyla şaft oluşu ve kampana oluşu bnde tereddüt yaratmakta . yıllarca arka freni disk olan makinalar kullandım acaba kampana görevini iyi yerine getirebilir mi diye sorularım yok değil.

Mehmet.m
17.September.2014, 20:35
bildiğim kadarıyla volusia ile intruder arasında pek fark olmadığı. bende intruderin görüntüsüne geniş oluşuna hastayım ancak internetten bakındığım kadarıyla şaft oluşu ve kampana oluşu bnde tereddüt yaratmakta . yıllarca arka freni disk olan makinalar kullandım acaba kampana görevini iyi yerine getirebilir mi diye sorularım yok değil.

Araştırdığım kadarıyla volusia 2004e kadar üretilmiş. Sonra intruder dan devam etmiş. Volusia Karburatorlu, intruder lar enjeksiyonlu. Ben bu açıdan bakmamıştım frenler önemli.. ama tabi kullanıcıya sormak lazım. .

Gezgin
18.September.2014, 01:44
Saft endise edilecek birsey degil aksine zincirden sonra super birsey,kiyaslanmaz bile,
Kampana frende endiselenecek birsey degil,
Elin japonu yapmis arkadaslar,alin tepe tepe binin yok saftmis frenmis dusunmeyin,adamlar o motoru yaparken elcikteki lastigin bile kac cm olmasi gerektigini hesaplayarak yapiyorlar,
Karburatore gelince,avrupada emisyonla ilgili kati kurallar olmasa su an butun chopperlar karburatorlu olurdu heralde,

korhan_751
18.September.2014, 22:06
intruder yada shadow iyidir. dragstarda düşünebilirsin. ama sakın volusia ya bulaşma :)

volusia öyle bir motorki git dersin gider dur dersin durmaz :)

hamdiv
22.April.2016, 22:11
Suzuki VL 250 Intruder 2007 model 10.000de ilan gördüm bu motor ile ilgili fikirleriniz neler?

Sent from my iPhone using Tapatalk