PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : araç cakmağindan motora takviye unitesi

Ruberjack
21.September.2014, 22:07
selam arkadaşlar.
Araç çakmağına bağlanan ve normalinde diğer araç çakmağına takılan ve bu sayede takviye yapabilen bir ara kablolu bir ünite buldum. İlgilenen var mı ? fiyat 20 ingiliz sterlini.

CELİL
21.September.2014, 22:17
selam arkadaşlar.
Araç çakmağına bağlanan ve normalinde diğer araç çakmağına takılan ve bu sayede takviye yapabilen bir ara kablolu bir ünite buldum. İlgilenen var mı ? fiyat 20 ingiliz sterlini.

Uğur çakmağı olan başka bir araç varsa takviye kablosuyla aynı takviye işlemini yapabiriz 8)

Ruberjack
21.September.2014, 22:28
Celil takviye edilen tarafinda buyuk bir trafo koymuşlar. % 20 ye değer gelince araç veya motor taviyeye hazir mis. Ilginc geldi bana. Bire bir takviye sadece Çakmaktan çakmağına değil.

CELİL
21.September.2014, 22:30
Celil takviye edilen tarafinda buyuk bir trafo koymuşlar. % 20 ye değer gelince araç veya motor taviyeye hazir mis. Ilginc geldi bana. Bire bir takviye sadece Çakmaktan çakmağına değil.
Muhtemelen cihaz çakmaktan şarz edilip sonra o şarzla takviye yapabiliyordur 8)

Ruberjack
21.September.2014, 22:30
Tabi birde çektiği amper gücü iyi olmalı. Yoksa tirt olur. Kablo capi çok buyuk gelmedi bana. Cebe konulacak bir aletten biraz büyük. :)

CELİL
21.September.2014, 22:37
Tabi birde çektiği amper gücü iyi olmalı. Yoksa tirt olur. Kablo capi çok buyuk gelmedi bana. Cebe konulacak bir aletten biraz büyük. :)
Bence birçeşit şarz edilip doldurulan cep aküsü gibi bir cihaz acil durumlarda az iş görebilir ama çalışmayan makinaya uzun süre marş basmak gerekebilir o zaman pek işe yaramaz [smilie=greencolorz:

Ruberjack
21.September.2014, 23:07
Bem birtane alacağım. Deneriz :)

CELİL
21.September.2014, 23:10
Bem birtane alacağım. Deneriz :)
Tamam sen al biz deneme yaparız 8)

Ruberjack
21.September.2014, 23:37
Ok anlaştık 8)