PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başlangıç motoru DD 250E-6C

Rocker
08.October.2014, 11:12
Kolay gelsin arkadaşlar adım Emrehan 18 yaşındayım. Başlangıç olarak almak istedigim dd250e 6c yi arastirirken sitenizi buldum. Zaten chopper motorlara lisenin başından beri ilgim vardı universiteye bu sene yerleşincede 5 ay çalışıp para biriktirip 2. El bi regal daytona250 almak istiyorum. Boyum 180 kilom 65 şuana kadar hiç motor kullanmadım bi etkisi olur mu bilmem ama 4 yıldır araba suruyorum. Motor hakkında bilgi almak istiyorum yardımci olan arkadaslara simdiden tesekkurler.

CELİL
08.October.2014, 11:21
Merhaba Emrehan aramıza hoş geldin :)
Seninde fark ettiğin gibi RR kullanıcılarının buluşma noktası burasıdır pek çok arkadaşımız Daytona modelini keyifle kullanıyor
RR çin malı makina olmasına rağmen hiçbir çinli makinaya benzemez sağlam dayanıklıdır ikinciel pazarı oturmuştur
Daha önce motor kullanmamışsın ama bisiklet sürmüşsündür denge işi aynı vitesleride araba kullandığın için zorlanmadan kavrarsın sıkıntı olmaz pekçok arkadaşımız senin durumunda kullanmaya başladı şimdi sıkıntısız kullanıp keyfini çıkarıyor forumları okursan makina hakkında detaylı pekçok bilğiye ulşabilirsin
inşallah kısa sürede sende gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

Mehmet.m
08.October.2014, 11:25
Kolay gelsin arkadaşlar adım Emrehan 18 yaşındayım. Başlangıç olarak almak istedigim dd250e 6c yi arastirirken sitenizi buldum. Zaten chopper motorlara lisenin başından beri ilgim vardı universiteye bu sene yerleşincede 5 ay çalışıp para biriktirip 2. El bi regal daytona250 almak istiyorum. Boyum 180 kilom 65 şuana kadar hiç motor kullanmadım bi etkisi olur mu bilmem ama 4 yıldır araba suruyorum. Motor hakkında bilgi almak istiyorum yardımci olan arkadaslara simdiden tesekkurler.

Sorun olmaz bende araba sürebiliyordum ve bisiklet sürmüştüm çocukken. Direk daytonayla başladım sorun olmadı8) Yalnız 1-2 saat de olsa motorsiklet dinamiğini anlaman için yarı otomatik cub tipi ve ya scooter tipi bir motosiklet sürmeni tavsiye ederim. Gönlündeki makineye bi an evvel kavuşman dileğiyle8)

sirinbaba can
08.October.2014, 12:48
Aramıza hoş geldin ,

Daytona senin boyun içinde ideal uzun makina dır oturduğunda sırıtmazsın ve uzun süre binebilirsin....

Rocker
08.October.2014, 12:58
Peki bi sorum daha olucak 2013 ve 2014 modelleri arasinda donanim olarak ne tur farkliliklar var? 2014 modellerin kilometreleri daha dusuk oldugundan pahaliya satiyolar 2013ler 2014lere gore daha ucuz kaliyor oyuzden 2013 dusunuyorum eksileri nedir 2013lerin

Ferhat BASTEM
08.October.2014, 13:26
merhaba Emrehan. öncelikle hoş geldin. 2013 ve 14 arasında mekanik olarak bir fark yok diye biliyorum, sadece ufak makyaj değişiklikleri var. 2013 motor aksamı ve kapaklar mat siyah renk iken, 2014 te krom renge dönmüşler. yürüyen kısımları aynı ama ;)

Rocker
08.October.2014, 13:39
2haftadir calisiyorum 4bucuk ay sonra 2013model beyaz aliyorum ozaman :)

Doğan BARLAK
08.October.2014, 15:32
Kardeşim hoş geldin öncelikle bende senin gibi üniversite öğrencisiyim aynı senin gibi çalışıyorum motoru almak için gönlümdede daytona var inşallah ikimizde en kısa sürede kavuşuruz makinalarımıza :) bu arada çalışmaya çok dalıp dersleri asma :)

Rocker
08.October.2014, 16:04
Ben bu sene hazırlık ogrencisiyim dersler konusunda pek sıkıntım olmayacak gibi gorunuyor simdilik. İnşallah erken zamanda aliriz motorlarimizi :D

Rocker
08.October.2014, 18:25
merhaba Emrehan. öncelikle hoş geldin. 2013 ve 14 arasında mekanik olarak bir fark yok diye biliyorum, sadece ufak makyaj değişiklikleri var. 2013 motor aksamı ve kapaklar mat siyah renk iken, 2014 te krom renge dönmüşler. yürüyen kısımları aynı ama ;)

Ferhat abi etrafımda bu motora sahip kimse yokta sana sorayım dedim. Motorun gücünde 18hp yazıyo arabalarla haşır neşir oldugum icin bunu dusuk buldumda normali nedir bu iyi bi rakam mı bu motorla ne kadar hızlı gidilebilir ve izmir mersin arası yolculuk(tek kişi) problem cikarir mi bi musait oldugunda cevaplar mısın

Ferhat BASTEM
08.October.2014, 18:54
Ferhat abi etrafımda bu motora sahip kimse yokta sana sorayım dedim. Motorun gücünde 18hp yazıyo arabalarla haşır neşir oldugum icin bunu dusuk buldumda normali nedir bu iyi bi rakam mı bu motorla ne kadar hızlı gidilebilir ve izmir mersin arası yolculuk(tek kişi) problem cikarir mi bi musait oldugunda cevaplar mısın

arabayla kıyaslarken ağırlığı da göz önünde bulundurursan normal olduğunu göreceksin. motor 180 kg ve 18 beygir. bizde 1,6 benzinli 1,150 kg lık araba ise 105 beygir. her ikisinin de çekişinde sorun yok ;) dün kardeşimi artçı olarak aldım-kendisi amerikan futbolu oynuyor, 1,87 boyunda 120 kg-dik yokuşta bile hızlanabiliyorsun. kitapçığında tavsiye edilen maksimum hız 145 km/h. uzun yolda, tek kişilik yolculuğu rahatça çıkaracaksındır. umarım yardımcı olabilmişimdir ;)

Rocker
08.October.2014, 21:33
arabayla kıyaslarken ağırlığı da göz önünde bulundurursan normal olduğunu göreceksin. motor 180 kg ve 18 beygir. bizde 1,6 benzinli 1,150 kg lık araba ise 105 beygir. her ikisinin de çekişinde sorun yok ;) dün kardeşimi artçı olarak aldım-kendisi amerikan futbolu oynuyor, 1,87 boyunda 120 kg-dik yokuşta bile hızlanabiliyorsun. kitapçığında tavsiye edilen maksimum hız 145 km/h. uzun yolda, tek kişilik yolculuğu rahatça çıkaracaksındır. umarım yardımcı olabilmişimdir ;)

Sağol abi almak istedigim halde bikaç önyargım vardı oda kalmadı ama 4bucuk ay beklemek zor olacak simdide :D