PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sorun var yardım lütfen

ereneren
12.October.2014, 20:55
herkese iyi akşamlar motosikletimden çok benzin kokuyo park ediyorum aradan 4 5 saatte geçse hala benzin kokusu geliyo zaten fazlada gidiyo benzin depodan az sürdüğüm halde o kokuyu sordum tamirciye karbiratör temizlencek dedi 40 tl falan masraf tutar diyo sizce nedir

CELİL
12.October.2014, 21:05
Merhaba Eren benzin kokusu geliyorsa depo benzin çıkış hortumları ve karbiratörün bir yerinden benzin kaçağı varmı gözle kontrol et kaçak olmadan benzin kokusu gelmesi zor birde
Karbiartörün içinde bir sıkıntı varsa benzin taşırması yapabilir o zamanda koku yapar karbiratör temizliği için 40 tl normal bir fiyat8)

Ruberjack
12.October.2014, 21:16
Bir arkadaşımızın benzin filtre giriş ve çıkış hortumlar çatlaktı. Hortumlar değişti ve benzin kokusu kalmadı.

ereneren
13.October.2014, 00:51
Merhaba Eren benzin kokusu geliyorsa depo benzin çıkış hortumları ve karbiratörün bir yerinden benzin kaçağı varmı gözle kontrol et kaçak olmadan benzin kokusu gelmesi zor birde
Karbiartörün içinde bir sıkıntı varsa benzin taşırması yapabilir o zamanda koku yapar karbiratör temizliği için 40 tl normal bir fiyat8)

valla benzin kaçması var büyük ihtimal park ettiğim yerde ıslaklık gördüm ve benzinim çok çabuk azalıyo normalden :)

kartezyenx
13.October.2014, 09:11
Benzin çalan hırsızlar var bu 1
2) karbiratör depo vs hortumlarına dikkat et
3^) karbiratörün çatlak olabilir

CELİL
13.October.2014, 10:29
valla benzin kaçması var büyük ihtimal park ettiğim yerde ıslaklık gördüm ve benzinim çok çabuk azalıyo normalden :)
Eren o zaman önceliği kaçak konusuna ver kaynağını bulmaya çalışın kolay gelsin 8)

ereneren
13.October.2014, 11:59
Eren o zaman önceliği kaçak konusuna ver kaynağını bulmaya çalışın kolay gelsin 8)

sağol abi bakalım :)
benzin çalma yokta binanın içine sokuyorum motoru zaten :D eskisinden biraz daha fazla yakıyo yani yada arada damlıyo biyerden işte :D

Bahadır
13.October.2014, 16:23
sağol abi bakalım :)
benzin çalma yokta binanın içine sokuyorum motoru zaten :D eskisinden biraz daha fazla yakıyo yani yada arada damlıyo biyerden işte :D

binanın içinde biraz koku yapması normal

ereneren
13.October.2014, 23:42
binanın içinde biraz koku yapması normal

evet onu biliyorum kapalı alanda daha çok koku belli oluyo 1 sene oldu motoru alalı bu herzamankinden daha fazla kokuyo çok uzun süre kokuyo gitmiyoda :D