Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba RR ailesi :)

Aygün
16.October.2014, 22:21
Merhaba abilerim kardeşlerim. Yaklaşık 1,5 ay önce motorumu alarak bu ailenin bi parçası gibi hissediyorum izninizle :) İlk motorum bu benim çok hevesliyim ama acemiyim. Ben forumu takip ederek bir çoğunuzu çok sevdim umarım siz de beni seversiniz. İlk fırsatta sizinle yüzyüze tanışmak istiyorum. 18 yaşındayım. İstanbul-Bayrampaşa da yaşıyorum. Boşnağım. İstanbulda beykent üniversitesinde endüstri mühendisliği okuyorum. Şimdilik bu kadar hepinize keyifli sürüşler 8)

CELİL
16.October.2014, 22:26
Aygün tekrar aramıza Hoş geldin :)
Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle sürmeyi nasip etsin nazar
Toplantılara bekliyoruz bizle seninle tanışmak isteriz 8)

punisher
16.October.2014, 23:59
hoşgeldin aygün celil abinin dediği gibide toplantılara gelip tanışabilirsin hayırlı olsun motorun:D

fatih ekren
17.October.2014, 00:05
Aramiza hoşgeldin Aygün hayirli olsun...

aidikurt
17.October.2014, 00:06
kardeşim aramıza hoş geldin . Yeni motorun hayırlı olsun. Buluşmalara mutlaka bekliyoruz.

Bahadır
17.October.2014, 00:09
Hoşgeldin.Forumda ve buluşmalarda aktif olman dileğimle :)

Aygün
17.October.2014, 00:10
Hoşbulduk :) Toplantı detaylarını yani saat hangi gün nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim

fatih ekren
17.October.2014, 00:13
Hoşbulduk :) Toplantı detaylarını yani saat hangi gün nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim

Her hafta çarşamba saat 20.00 de Bakırköy moto garage de.

aidikurt
17.October.2014, 00:15
yarın gündüz vakti beni ara 0532 737 45 26 ben sana tarif ederim.

punisher
17.October.2014, 00:16
yarın gündüz vakti beni ara 0532 737 45 26 ben sana tarif ederim.

alper abi senin numaran bende yoktu aldım burdan :D

Ömer
17.October.2014, 10:47
Aygün hoşgeldin. İşyerim Bayrampaşa'da Tuna Lisesi sokağında. Toplantı öncesi fırsatın olursa beklerim...
Bu arada motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullan nazar

Ferhat BASTEM
17.October.2014, 11:48
hoş geldin Aygün. merak etme, sonuçta herkes acemi olarak bu işe başladı ;) ve izlenimlerime göre ustası-acemisi hala hevesli ;) her çarşamba Bakırköy' de toplanıyoruz, gelme imkanın olursa seviniriz. hevesini kaybetmemen ve kazasız belasız sürüşler dileğiyle...

benal
17.October.2014, 13:00
Merhaba abilerim kardeşlerim. Yaklaşık 1,5 ay önce motorumu alarak bu ailenin bi parçası gibi hissediyorum izninizle :) İlk motorum bu benim çok hevesliyim ama acemiyim. Ben forumu takip ederek bir çoğunuzu çok sevdim umarım siz de beni seversiniz. İlk fırsatta sizinle yüzyüze tanışmak istiyorum. 18 yaşındayım. İstanbul-Bayrampaşa da yaşıyorum. Boşnağım. İstanbulda beykent üniversitesinde endüstri mühendisliği okuyorum. Şimdilik bu kadar hepinize keyifli sürüşler 8)

Kardes hosgeldin. Motorun hayirli olsuz kazasiz belasiz keyifli gezinnazartiler

özgürr
17.October.2014, 15:29

Merhaba Aygün aramıza hoşgeldin motosikletini iyi günlerde kullan :) Müsait olursan öNümüzdeki ilk toplantıya bekleriz :)

Doğan BARLAK
17.October.2014, 15:30
Kardeşim hoşgeldin aramıza makinan hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

Aygün
17.October.2014, 19:32
Hepinize teşekkür ederim :) Bi aksilik çıkmazsa ilk toplantıya gelicem.

Aygün hoşgeldin. İşyerim Bayrampaşa'da Tuna Lisesi sokağında. Toplantı öncesi fırsatın olursa beklerim...
Bu arada motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullan nazar

Valla çok sevinirim abi yeri zor bulurdum mutlaka uğrarım :)

Ahmet Ateşler
17.October.2014, 20:54
hoş geldin aygün motorunda hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.