PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yakıt tüketimi

RaptorRider
18.October.2014, 15:35
merhaba arkadaşlar regal raptorlarda bildiğim kadarıyla yakıt göstergesi , vites göstergesi yok bu konuyla ilgili bazı sorularım olacak
1- bu göstergeler sonradan yaptırılıyor mu?
2-regal raptor 250cc spyder in yakıt tüketimi ne kadar?
3- daytona 250cc nin yakıt tüketimi nekdar?[/sıze]
sorularımı yanıtlayanlara şimdiden teşekkür ediyorum

CELİL
18.October.2014, 16:23
Merhaba Oğuz benzin göstergesi takılamıyor fakat vites göstergesi takılabiliyor
yakıt olarak 250 cc modellerin hepsinde aynı motor var ve ortalama 100 km de 4.5 litre yakar 8)

Ergenekon
18.October.2014, 23:12
50 liralık yakıt ile 250 kilometre yapıyorum .Kilometre başına 20 kuruş düşüyor .
Motosiklet : 2008 Model RR Daytona

DeliKurt
20.October.2014, 17:54
Merhaba Oğuz. Göstergeler konusunda Regalraptor almadan önce bende endişeliydim fakat motosikleti kullandıkça alışıyorsun hatta zamanla motosikletinle bütünleşiyorsun, ortalama ne kadar yakıtın kaldı ne kadar daha gider kestirebiliyorsun. Acemilik dönemlerimde yedek depo hep imdadıma yetişmiştir yolda bırakmadı şükür. Vites göstergesinin de olmaması bir dezavantaj değil zamanla bununda üstesinden geliyorsun hızın, devirin ve motor sesi hep bir mesaj veriyor sürücüsüne. Başında da dediğim gibi bu motosikletini ne kadar tanıdığınla alakalı. Gösterge konusu dert edilecek bir şey değil ;)

nickziki
20.October.2014, 18:46
Bi acemi sorusu da benden :)
Yedek depoya düştüğünü nasıl anlıyoruz ?

Ahmet Turan
20.October.2014, 19:30

Sen almadan yedek depoya dusmez sol tarafda anahtar var o asagi bakarsa yedek depo kullanimda olur yukari bakarsa kapali

CELİL
20.October.2014, 19:35

Motor kesik kesik gaz yiyor ve sonra stop ediyor elinle hemen benzin deposunun altındaki yedek depo anahtarını kuyruğu yukarı ok işareti aşağı gelecek şekilde çeviyorsun yola devam ediyorsun 8)

Ömer
20.October.2014, 23:09
merhaba arkadaşlar regal raptorlarda bildiğim kadarıyla yakıt göstergesi , vites göstergesi yok bu konuyla ilgili bazı sorularım olacak
1- bu göstergeler sonradan yaptırılıyor mu?
2-regal raptor 250cc spyder in yakıt tüketimi ne kadar?
3- daytona 250cc nin yakıt tüketimi nekdar?[/sıze]
sorularımı yanıtlayanlara şimdiden teşekkür ediyorum

Oğuz, Gösterge konusunda vites göstergesi takılabiliyor. Söket bağlantısına takıp kullanabilirsin. Detayları merak edersen forum arama Bölümü'ne yazdığında karşına çıkacaktır. Keyifli forumlar.

nickziki
21.October.2014, 02:36
acemilik zor iş :)
teşekkürler