PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ücretsiz çekici hizmeti

Ahmet Turan
27.October.2014, 12:52
BANKALARIN ASİSTAN HİZMETİ ÜCRETSİZ ÇEKİCİ

Ruhsat ve kredi kartı sahibi aynı kişi olmak şartıyla.

Daha önce sirinbaba (Can) kardeşimden öğrendiğim ve uyguladığım bilgiyi burada paylaşmak isterim. Geçen hafta motorum arızalandı ve aksarayda kaldı. Kredi kartını kullandığım bankayı aradım (Garanti Bankası) durumu anlattım ve Garanti Bankası asistan hizmeti telefon numarasını verdi, aradım ve motorumun bozolduğunu ve servise çektirmek istediğimi bildirdim gerekli bilgileri verdim ve 15 dk içerisinde çekici arkadaş beni aradı açık adres aldı ve 45-60 dk içerisinde geldi. Aksaraydan güneşli ahmet ustanın oraya kadar çektirdim motoru ve herhangi bir ücret ödemedim, mesafe olarak sorduğumda istanbuL il sınırları içinde her yere çekiyorlarmış.

Psycho
27.October.2014, 13:02
Butun bankalara geciomu

Bahadır
27.October.2014, 13:16
Butun bankalara geciomu

Bankayı arayıp sormak gerekiyor.

Bildiğiniz banka varsa buraya yazında aramaktan kurtulsun insanlar :D

özgürr
27.October.2014, 14:54
Güzel bir uygulamaymış kimseye böyle bir durum nasip olmasın yinede.

Zafer
27.October.2014, 19:44
BANKALARIN ASİSTAN HİZMETİ ÜCRETSİZ ÇEKİCİ

Ruhsat ve kredi kartı sahibi aynı kişi olmak şartıyla.

Daha önce sirinbaba (Can) kardeşimden öğrendiğim ve uyguladığım bilgiyi burada paylaşmak isterim. Geçen hafta motorum arızalandı ve aksarayda kaldı. Kredi kartını kullandığım bankayı aradım (Garanti Bankası) durumu anlattım ve Garanti Bankası asistan hizmeti telefon numarasını verdi, aradım ve motorumun bozolduğunu ve servise çektirmek istediğimi bildirdim gerekli bilgileri verdim ve 15 dk içerisinde çekici arkadaş beni aradı açık adres aldı ve 45-60 dk içerisinde geldi. Aksaraydan güneşli ahmet ustanın oraya kadar çektirdim motoru ve herhangi bir ücret ödemedim, mesafe olarak sorduğumda istanbuL il sınırları içinde her yere çekiyorlarmış.

cok güzel bir hizmet. Özgüre katılıyorum.

benal
27.October.2014, 21:34
Bankalarin tamami yapacagini dusunmuyorum birde kredi kartinizin o ozelliginin olmasi gerekiyor yani limiti ornegin 2 bin lira olan kartin olmaya bilir. Bazi bankalarin belirli bir sure sonunda yuksek miktarlarada nakit surkulasyonu olan ozel kartlara olabilr. En iyisi bankaya sormak ayrica ahmet bey sizin kartin ismi ve hangi banka

Ahmet Turan
28.October.2014, 14:30
Bankalarin tamami yapacagini dusunmuyorum birde kredi kartinizin o ozelliginin olmasi gerekiyor yani limiti ornegin 2 bin lira olan kartin olmaya bilir. Bazi bankalarin belirli bir sure sonunda yuksek miktarlarada nakit surkulasyonu olan ozel kartlara olabilr. En iyisi bankaya sormak ayrica ahmet bey sizin kartin ismi ve hangi banka
Garanti Bankası GS Bonus benım kartım Finansbankta da olduğunu biliyorum bu özelliğin ama müşteri özelliği varmı yani kullanıcıya göre mi bu hizmet tam bilgim yok.

sirinbaba can
29.October.2014, 16:44
Gerçekten maddi anlamada hayat kurtarıcı bir bilgi aslında kullandığımızı kredi kartlarını biraz araştırsak daha bir çok özellikleri var...
Söz konusu süreçte başıma şöyle bir olay geldi;Ayvalık seyahatinde aynı şekilde arkadaşıma yardımcı oldum.Tatil dönüşü motoru Balıkesir yolunda arızalanadı. Issız bir petrol ofisinde kala kaldık.Sabah aksiyon almaya karar verdik.Bir bank üzerine yattım tam uykuya dalacakken arkadaşıma bu konuyu paylaştım oda bankasını aradı.30 dakika sonra çekici geldi ve motoru vespa yetkili servisine çekti ...

Not:En yakın servis Bursada

Güzel bir tatil geçirdiğimizi düşünürken arkadaşım onunla Bursa'ya gelmedim diye bana bozulmuş....Ben üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum İlhan Özsoy....Sen aranı benimle bozdun...(Sitem ettim kusura bakamayın ) :)

sirinbaba can
29.October.2014, 16:45

Bu özellik banka veya limitinizle ilgili değil aslında ..Hizmeti veren Visa veya MasterCard bankalar uyguluyor.Bazı bankalar uygulamıyor.Şu ana kadar garanti ve finansbank'ın uyguladığını biliyoruz.

CoMProG
30.October.2014, 02:00
çok güzel bir uygulama, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Faydalı bilgiler 8) şahsen ruhsatıda alınca uygulamayı aktif hale getirebilirim, tabi özgürün dediği gibi inş lazım olmaz :mrgreen:

Ferhat BASTEM
30.October.2014, 14:13
arkadaşlar mensubu olduğum banka da bu hizmeti veriyor. reklam gibi olmasın ama, linkten detaylarına bakabilirsiniz. ;)

http://www.vakifkart.com.tr/asistan.aspx