PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Depo kapagi dustu

Psycho
18.November.2014, 12:38
Akunun yanindaki deponun kapagi dustu oncedende bi iki kere dustu parcaciya sordum deponun kapafi var a kilidi yok dedi nerden alabilurim yine benimle ayni sorunu yasayn varmi bu kapak konusunda ve cozum nedir?

Bahadır
18.November.2014, 13:43
Akunun yanindaki deponun kapagi dustu oncedende bi iki kere dustu parcaciya sordum deponun kapafi var a kilidi yok dedi nerden alabilurim yine benimle ayni sorunu yasayn varmi bu kapak konusunda ve cozum nedir?

bizim motorlarda sık görülen bi sorun.ben ali ustadan çıkma bi kapak alıp yapıştırmıştım.8)

CELİL
18.November.2014, 13:46
Geçmiş olsun Metehan avadanlık kapağî yerine iyi oturmazsa düşüyor malesef servislerden tedarik edebilirsin

Kadri
18.November.2014, 16:57

Geçmiş olsun dostum bende de olmuştu aynısı. Civata somunla 2 kat sağlamlaştırdım. Düşen kapak çizildi ama sağlık olsun.

Psycho
18.November.2014, 18:32
Geçmiş olsun Metehan avadanlık kapağî yerine iyi oturmazsa düşüyor malesef servislerden tedarik edebilirsin

Sikinti orda ztn celil abi sadece kapak var kosedeki anahtar gibi yeri yok bos baska yer yokmu satan

CELİL
18.November.2014, 18:39
Sikinti orda ztn celil abi sadece kapak var kosedeki anahtar gibi yeri yok bos baska yer yokmu satan
Bildiğim kadarıyla Kapak kiliti üzeri de satılıyor sahibindende arama yap bulabilirsin olmadı Malzeme heryere tek merkez emre ltd den dağılıyor distribütörün kendi yeri olan güneşlideki servise sormak lazım