Orijinalini görmek için tıklayınız : Gidon altından gelen ses
Kerem
20.November.2014, 16:12
Metal plastik titresimi gibi bir ses geliyor gidonun altında yüksek devire çıktığım zaman ve o devirde sabitlediğim zaman gerçekten tuhaf bi ses korna kapagini soktumgevşemişti o yapabilir diye düşünmüştüm ama halen devam ediyor ses. konu hakkında bilgisi olan yada başına gelmiş arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.
CELİL
20.November.2014, 16:21
Km saatinden veya fardan gelebilir ses gelirken parçaları elinle tutunca ses kesiliyormu bakarak tespit yapılabilir
Kerem
20.November.2014, 16:29
Km saatinden veya fardan gelebilir ses gelirken parçaları elinle tutunca ses kesiliyormu bakarak tespit yapılabilir
Anladım teşekkür ederim bi onu deneyeyim eğer onlarda sorunu çözmez ise eksoz'un arasındaki borudan şüphelenmeye başlayacam çözüm de o boruyu kestirmek sanırım.
bluewine
20.November.2014, 16:56
Ben tutabildiğim heryeri tutup denedim ama bulamadım.Metal borunun içinde küçük serbest bir parcadan geliyormuş gibi ses.yani ben de öyle
Kerem
20.November.2014, 17:04
Ben tutabildiğim heryeri tutup denedim ama bulamadım.Metal borunun içinde küçük serbest bir parcadan geliyormuş gibi ses.yani ben de öyle
Anladım... yani altımdan bi zırıltı geliyor ve rahatsız ediyor insanı arkadaşlarıma kullandırdım onlarda tam çözemediler nerden geldiğini işin aksi yanı insanların yanlarından geçerken de duyabilmeleri sadece beni rahatsız etse bi nebze de dışarıdan da duyulması hoş değil
ozguralic
20.November.2014, 18:21
egzost manifolt civatalarını bi kontrol et derim
Kerem
20.November.2014, 18:24
egzost manifolt civatalarını bi kontrol et derim
5 bin bakımı geldi zaten motorun önümüzdeki hafta gidip halledicem hepsine bi baktırayım bakalım nerden çıkacak sorun.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.