Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : heyacanım tavan yaptı :D :D

umut.
27.November.2014, 11:20
Arkadaşlar uzun süredir hayalini kurduğum motorum için gerekli parayı sonunda denkleştirdim ve kısmetse bu hafta sonu gidip almak istiyorum ama hafiften beni gazlamanıza ihtiyacım var sanırsam :D Almak istediğim motor dd 150 cc beyaz sizde görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Ömer
27.November.2014, 11:37
Umut sende gazdan fazlası var, parayı toparlamışsın. Hadi hayırlı olsun. ilk buluşmada motorunu ve tatlını al gel :)
Sadece motor almakla iş bitmiyor...

CELİL
27.November.2014, 11:42
Umut ömer in dediği gibi gaza ihtiyaç yok bencede sen son hamleye gelmişsin şimdi temiz bir makina bulup almak kalmış hadi hayırlısı olsun
ilk başlangıç için 150 cc beya Regal Raptor yeterli tatminkar bir makinadır seni üzmez ileride abisine 250 - veya 350 cc ye geçersin 8)

umut.
27.November.2014, 11:42
Teşekkür ederim ömer abi inşallah en kısa zamanda tanışırız :)

umut.
27.November.2014, 11:45
Teşekkür ederim Celil abi inşallah hayırlısı olur kaskla montumu almıştım ehliyete de kayıt yaptırdım şimdi tek eksiğim motorum kaldı onada bir kaç adım kaldı :)

umut.
27.November.2014, 12:19
Birşey daha sormak istiyorum. Ben motorumu sıfır alacağım ama havalar malum ve daha ehliyetim yok motorumu alacağım yer evimden uzak motoru getirdiğimde belki 1yada 2 ay motoru kullanmayacağım bu motor için problem olur mu rodajı motoru çalıştırdıktan hemen sonra mı yapmak gerekir?

CELİL
27.November.2014, 12:35
Birşey daha sormak istiyorum. Ben motorumu sıfır alacağım ama havalar malum ve daha ehliyetim yok motorumu alacağım yer evimden uzak motoru getirdiğimde belki 1yada 2 ay motoru kullanmayacağım bu motor için problem olur mu rodajı motoru çalıştırdıktan hemen sonra mı yapmak gerekir?
1-2 hafta yatması rodaj için sorun değil akü için sıkıntı olmaması için 4-5 günde bir çalıştırmak aküyü doldurmak iyi olur rodaj motorun hareket halindeyken parçaların alışma sürücedir makinayı nereden alıyorsun fiyat ne kadar

umut.
27.November.2014, 12:38
Umut ömer in dediği gibi gaza ihtiyaç yok bencede sen son hamleye gelmişsin şimdi temiz bir makina bulup almak kalmış hadi hayırlısı olsun
ilk başlangıç için 150 cc beya Regal Raptor yeterli tatminkar bir makinadır seni üzmez ileride abisine 250 - veya 350 cc ye geçersin 8)

kadıköyde yüksel abi vardı adını yanlış hatırlıyor olabilirim oraya gidicem daha öncede gitmiştim ama parayı denkleştirememiştim bu hafta sonu tekrardan konuşucam pazarlıkta şart tabi :)

CELİL
27.November.2014, 12:41
kadıköyde yüksel abi vardı adını yanlış hatırlıyor olabilirim oraya gidicem daha öncede gitmiştim ama parayı denkleştirememiştim bu hafta sonu tekrardan konuşucam pazarlıkta şart tabi :)
Doğru yerden alıyorsun motosikletcim en uygun yerdir bizimde forum sponsorumuzdur benden yüksel beye selam söyle elinden gelen kolaylığı sağlar

umut.
27.November.2014, 12:45
Doğru yerden alıyorsun motosikletcim en uygun yerdir bizimde forum sponsorumuzdur benden yüksel beye selam söyle elinden gelen kolaylığı sağlar
İnşallah halledebilirim bu hafta sonu çünki ne zaman bişey yapmaya kalksam aksilik çıkıyor peki abi senin düşüncen nedir şimdi 2 ay falan kullanamayacağım motoru sence şimdimi almalıyım yoksa ertelesem mi şimdi almak istememin sebebi fiyatı sürekli artıyor.

CELİL
27.November.2014, 12:54
İnşallah halledebilirim bu hafta sonu çünki ne zaman bişey yapmaya kalksam aksilik çıkıyor peki abi senin düşüncen nedir şimdi 2 ay falan kullanamayacağım motoru sence şimdimi almalıyım yoksa ertelesem mi şimdi almak istememin sebebi fiyatı sürekli artıyor.
Fiyat olarak 2015 modellere zam gelme durumu olabilir artı her sene başında vergilerede zam geliyor ama elde kalan 2014 modellere zam gelmez
Yüksel abiyle görüş o durumu daha iyi bilir ayrıca 2015 modeller için yüksel abiye motorun ödemesini zamsız yapar 2 ay sonra 2015 modeli teslim alabilirmisin diye sor 2015 modelde fiyat farkı oluyorsa 2014 makinayı alıp makinayı yüksel abinin deposunda muhafaza edersiniz 2 ay sonra havalar iyileşince teslim alırsın yüksel bey sağlam adamdır güvenebilirsin sorun olamaz 8)

umut.
27.November.2014, 13:01
Fiyat olarak 2015 modellere zam gelme durumu olabilir artı her sene başında vergilerede zam geliyor ama elde kalan 2014 modellere zam gelmez
Yüksel abiyle görüş o durumu daha iyi bilir ayrıca 2015 modeller için yüksel abiye motorun ödemesini zamsız yapar 2 ay sonra 2015 modeli teslim alabilirmisin diye sor 2015 modelde fiyat farkı oluyorsa 2014 makinayı alıp makinayı yüksel abinin deposunda muhafaza edersiniz 2 ay sonra havalar iyileşince teslim alırsın yüksel bey sağlam adamdır güvenebilirsin sorun olamaz 8)

Motorun Fiyatı daha önce 4300 dü 4850 oldu 5000 oldu şimdi 4600 olmuş bende hazır düşmüş bide indirim alabilirsem kaçırmayayım dedim öğrenciyim çünki 300 tl bile toplamak problemli oluyor. 2015 modellerde çok değişiklik olacak mı acaba bilgin var mı ?

CELİL
27.November.2014, 13:07
Motorun Fiyatı daha önce 4300 dü 4850 oldu 5000 oldu şimdi 4600 olmuş bende hazır düşmüş bide indirim alabilirsem kaçırmayayım dedim öğrenciyim çünki 300 tl bile toplamak problemli oluyor. 2015 modellerde çok değişiklik olacak mı acaba bilgin var mı ?
2015 lerde bir değişiklik olacağın sanmıyorum 150 cc lerin kasası yeni revize edildi zaten en fazla reklerde farklılıklar olabiliyor genelde sene sonunda eldeki makinaları nakite çevirip yenilerine yer açmak için fiyatlar en alt sınıra kadar iner yüksel abiyle görüşüp şartların sana en uygunu nasılsa ona göre hareket edersin

D-Black_TR
27.November.2014, 20:32
2015 modellerde fiyat farkı oluyor.
Bende yüksel abiden alacağım motoru,bugün görüştük sağolsun çok ilgilendi benimle.
Yüksel abi 2015 modellerin 350 cc için 11900 tl olacağını söyledi.250 cc ise 10000 tl seviyesinde olacakmış.Sizin anlayacağınız fiyat farkları bincek 2015 yılında.Ben 2014 model 250 cc motor alıp yüksel abide bir süre bekleteceğim,başka türlü sanıyorum çaresi yok bu işin.
2015 modellerde ise tasarım farkı olmayacakmış.

umut.
28.November.2014, 12:31
Doğru söylüyorsun makinalarda fark olmayacaksa fazla para vermenin bi anlamı yok bi şekilde halletmek lazım. Teşekkür ederim

özgürr
28.November.2014, 13:17
Yüksel abi iyi esanaftir doğru yerden aliyosun ;)