PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk Motorumu Almış Bulunuyorum

umut.
01.December.2014, 11:34
nazar İlk motoruumu almış bulunuyorum. İnşallah herkes gönlündeki motora biran önce kavuşur :) Hepinize çok teşekkür ederim beni baya bilgilendirdiniz . Motorumu aldım ama aldıktan sonra anladım ki sadece almakla bitmiyormuş sigortası var ruhsatı var....Rica etsem bana bu konular hakkında biraz bilgi veriri misiniz istanbulda oturan varsa yerleri nerede bilen varmı ?

özgürr
01.December.2014, 11:56
hayırlı olsun iyi günlerde kullan 8)

CELİL
01.December.2014, 12:04
Umut Hayırlı olsun Allah Kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
Sıfır motor aldın sanırım sıfırın ruhsatını bayi çıkartıyor ikinciel motorun ruhsatı trafik siğortasını yaptırdıktan sonra adresine posta ile geliyor
Trafik siğortası dertli iş her firma çok farklı fiyat veriyor hepsinden fiyat almadan yaptırma internet üzerinden işlem yapan firmalara ulaşabilirsin 8)

Ömer
01.December.2014, 12:10
Umut hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle nazar
Bu arada resim koyarsan bizde senin mutluluğuna ortak olabiliriz...

umut.
01.December.2014, 12:10
Umut Hayırlı olsun Allah Kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
Sıfır motor aldın sanırım sıfırın ruhsatını bayi çıkartıyor ikinciel motorun ruhsatı trafik siğortasını yaptırdıktan sonra adresine posta ile geliyor
Trafik siğortası dertli iş her firma çok farklı fiyat veriyor hepsinden fiyat almadan yaptırma internet üzerinden işlem yapan firmalara ulaşabilirsin 8)

evet sıfır motor aldım. Şansıma sigorta konusuda üst kısımlardaydı okudum fiyatlarda baya pahalı,en uygun olanını bulacağız artık araştırmakta fayda var.

umut.
01.December.2014, 12:19
Umut hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle nazar
Bu arada resim koyarsan bizde senin mutluluğuna ortak olabiliriz...

Teşekkürederim ömer abi :) motorumu aldım ama henüz garajdan çıkaramadım plaka işlemlerini halledip öyle çıkarmak istedim ama işlerimi halleder halletmez resimleri paylaşacağım :)

sirinbaba can
01.December.2014, 12:30
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan....

omer_cip23
01.December.2014, 13:06
hayırlı olsun kardeşim motorun kazasız belasız keyifle binersin inşallah motorun modelini markasını cc büyüklüğünü yazarsan aynı makinayı kullanan arkadaşlar seninle tecrübelerini payalaşacaktır kafana takılan bir sorunun forumda mutlak cevabı vardır yoksa eğer bizde elimizden geldiğince bilgilendiririz hoşgeldin aramıza :)

volkanyalin
01.December.2014, 13:09
Hayırlı olsun, tekerin düz bassın

umut.
01.December.2014, 13:16
hayırlı olsun kardeşim motorun kazasız belasız keyifle binersin inşallah motorun modelini markasını cc büyüklüğünü yazarsan aynı makinayı kullanan arkadaşlar seninle tecrübelerini payalaşacaktır kafana takılan bir sorunun forumda mutlak cevabı vardır yoksa eğer bizde elimizden geldiğince bilgilendiririz hoşgeldin aramıza :)

İyi dilekleriniz için sağolun teşekkür ederim. :) Zaten bu motoru almaya sizlerin sayesinde karar verdim . Motorum DD 150cc 2014 model. 0 aldım motorumu ama neredeyse hiç motor tecrübem yok. tecrübelerinizi benle paylaşırsanız sevinirim :)

dragendo
01.December.2014, 13:22
Umut aramıza hoşgeldin, toplantı ve etkinliklere katılırsan şayet motorun hakkında tecrüben artacaktır. Görüşmek üzere..

Bahadır
01.December.2014, 14:04
Yeni motorun hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanırsın inş.8)

Kazım
01.December.2014, 14:08
Aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...

benal
01.December.2014, 15:41
nazar hayırlı olsun.nazar

D-Black_TR
01.December.2014, 15:51
Hayırlı olsun motorun kardeşim.Sanıyorum bende yarın 250 cc alacağım bir aksilik olmaz ise.

grolof
01.December.2014, 16:02
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanımlar diliyorum.

umut.
01.December.2014, 16:04
Hayırlı olsun motorun kardeşim.Sanıyorum bende yarın 250 cc alacağım bir aksilik olmaz ise.

Sanada şimdiden hayırlı olsun nazar

Kerem
01.December.2014, 16:29
Hayırlı olsun... :)

Ergenekon
03.December.2014, 03:45
Ergo sigortacılık uygun fiyat verebilir . Arayın

Ruberjack
03.December.2014, 20:05
Hayırlı olsun. Güle güle kullan

turkalaturka
03.December.2014, 22:56