PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : motordan gelen ses

umut.
06.Aralık.2014, 01:16
İyi aksamlar gecen hafta aldiğim dd 150 cc motorumu bbugun kullanabildim.ama on taraftan galiba disklerin olduğu yerden tik tik tik diye ses geliyor sizce neden olabilir. Birde debriyaj ile ilgili bir sorum var.elimi debriyaja götürünce hemen etki ediyor yani yarim debriyaj olayi var mi bu motorlarda. motorun daha 11 km de bundan dolayida karsilasabilecegim sorunlar varmidir. Şimdiden tesekkur ederim :)

CELİL
06.Aralık.2014, 01:32
Merhaba Umut önden gelen ses km telinden veya bağlantısının oturmamasından geliyor olabilir
Debriyajın kavrama ayarı var kurtardığı kadarıyla istediğin yerde kavrama ayarı yapılabilir
iki durum içinde servise ugra 5 dakikada hallederler 8)

umut.
06.Aralık.2014, 01:36
Merhaba Umut önden gelen ses km telinden veya bağlantısının oturmamasından geliyor olabilir
Debriyajın kavrama ayarı var kurtardığı kadarıyla istediğin yerde kavrama ayarı yapılabilir
iki durum içinde servise ugra 5 dakikada hallederler 8)

Teşekkürler celil abi cok sağol o zaman çok ciddi bir sorun değildir inşallah bide İstanbul anadolu yakadinda varmi servis ucret talep ederler mi

CELİL
06.Aralık.2014, 01:43
Teşekkürler celil abi cok sağol o zaman çok ciddi bir sorun değildir inşallah bide İstanbul anadolu yakadinda varmi servis ucret talep ederler mi
Ciddi bir sorun değil sıkma canını Anadolu yakasında tanıdık servis yok malesef beşiktaşta Ali usta var veya yakınsa yüksel abiye ugra servisi yok ama debriyaj ayarını o halledebilir ses için kontrol yapabilir 8)

umut.
06.Aralık.2014, 01:46
Ciddi bir sorun değil sıkma canını Anadolu yakasında tanıdık servis yok malesef beşiktaşta Ali usta var veya yakınsa yüksel abiye ugra servisi yok ama debriyaj ayarını o halledebilir ses için kontrol yapabilir 8)

Motoru yüksel abiden aldim zaten ugrarim belki yine yanina :)

CELİL
06.Aralık.2014, 01:46
Motoru yüksel abiden aldim zaten ugrarim belki yine yanina :)
Biliyorum :)8)

umut.
06.Aralık.2014, 01:51
Biliyorum :)8)

Celil abi valla çok sağol ya baya yardimci oluyorsun.ilk motorun acemiyimde hemen panik yaptim. Bi gün zamanın olursa yada toplantilariniz falan olursa bende katılmak isterim :)

CELİL
06.Aralık.2014, 01:57
Celil abi valla çok sağol ya baya yardimci oluyorsun.ilk motorun acemiyimde hemen panik yaptim. Bi gün zamanın olursa yada toplantilariniz falan olursa bende katılmak isterim :)
Havalar soğuduğu için çarşamba toplantılarına ara verdik ama her hafta çarşamba toplantımız var foruma yazıyoruz bekleriz 8)