Arkadaşar merhaba,
Sahibinden de 350 Daytona gördüm Eskişehirde. Antalya'da olduğum için gözüm kapalı kalkıp gidemiyorum. Forumda tanıyan veya yardım edebilecek biri var mıdır bana ? İlan No: 190385435
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşar merhaba,
Sahibinden de 350 Daytona gördüm Eskişehirde. Antalya'da olduğum için gözüm kapalı kalkıp gidemiyorum. Forumda tanıyan veya yardım edebilecek biri var mıdır bana ? İlan No: 190385435
Yok mu Eskişehirden kimse yaf ?
Eskişehirde birkaç arkadaşımız olması lazım ama kış modundalar sanırım
Makinayı Eskişehirdeki RR yetkili servise kontrol ettirip alırsan için rahat eder
Servis listesinde 2 servis görülüyor istersen gitmeden önce onlarla görüş satıcı makinayı oraya götürüp göstersin sende servisten durumu hakkında bilgi alıp ona göre gidersin 8)
ESKİŞEHİR MOTORLU ARAÇLAR - SATIŞ / TEKNİK SERVİS
ALPARSLAN ELMAS - M.K.ATATÜRK CAD. NO:89/A ESKİŞEHİR 222.226 39 01 - 532.661 74 28 - esmoto.yamaha@hotmail.com
ÇINAR BİSİKLET - YEDEK PARÇA
ESAT ÇINAR - HAYRİYE MAH.ULUTAŞ SOK. NO:24 ESKİŞEHİR 222.234 49 42 - http://www.cinarbisiklet.com/
Tşkler Celil abi. Son ihtimal benimde bu vardı aklımda. Bi tanıdık bulabilirsem ki arıyorum şu an çevremden, içim daha rahat edecek.
Antalyadaki ilanları gözden geçir derim Antalya da da istediğini bulacağını düşünüyorum daha zahmetsiz olur bence
Kesinlikle haklısın da hem beyaz 350lik daytona yok anlamlı bir tane, olan 2 ilanda manasız yüksek. Yoksa benim içinde hem masraflı hem sıkıntılı olacak uzaktan almak.
Çok isterim de bütçem o kadar değil. 7.000-7.500 gibi. Seninki gibi bi makine için biraz daha arttırabilirim ama 10 maalesef. Pazarlığa değer mi senin için bilmem. :( İstanbul inan Eskişehirden daha kolay benim için. Hem zaten gelip gidiyorum hem de akrabalarım fln çok. ama işte herşey gelip paraya dayanıyor. :soru?