-
ben geldim :)
arkadaşlar merhaba..nihayet motorumu alabildim bende. Daytona 250 lik beyaz. Bugün kurulumu yapıldı bayide. Pazartesi ruhsat plaka işlemleri olcak. Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım kullanmayı. Tecrübeli arkadaşlardan önerilerini bekliyorum. Henüz ne kıyafetim var ne kaskım. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..
http://s15.postimg.org/4tvcqge9z/680...73366690_n.jpg
http://s15.postimg.org/hy0x356bv/680...73366690_n.jpg
-
Merhaba Erol aramza hoş geldin 8)
Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar
-
hoş geldin Erol. yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız binersin inşallah.
Forumda her türlü bilgi mevcut. arama motorunu kullanarak istediğin ekipmanla ilgili bilgi alabilirsin. Arkadaşların hali hazırda kullandığı ekipmanlarla ilgili yorumları da sana epey yardımcı olacaktır ;)
-
[QUOTE=rumuzseçmekzor;175210]arkadaşlar merhaba..nihayet motorumu alabildim bende. Daytona 250 lik beyaz. Bugün kurulumu yapıldı bayide. Pazartesi ruhsat plaka işlemleri olcak. Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım kullanmayı. Tecrübeli arkadaşlardan önerilerini bekliyorum. Henüz ne kıyafetim var ne kaskım. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..
Kardeşim hayırlı olsun motorun darısı Başıma diyeyim :)
Allah kaza bela vermesin Gül'e Gül'e kullan
-
hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin inş nazar
-
Hayirli olsun erol allah kaza bela vermeden agiz tadiyla binmeyi nasip etsin cok dogru bir motor ve dogru yerdesin :)
-
-
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
-
Hayırlısı olsun.Allah kaza bela vermesin.
Kıyafet konusu senin bütçene göre ayarlayabileceğin bişey.
Para önemli değil tavsiyeleri bekliyorum dersen mont için 4riders'ın korumalı deri montu var kullanan arkadaşlar memnun.Kask içinse Ömer_çip arkadaşımızın kullandığı kaskı tavsiye ederim.Hem full face hemde yarım kask olarak kullanılabilir.Marka ve modelini kendisi görürse söyler.8)
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle:Rockn Roll:
-
Selam Erol hayırlı olsun :) yağını suyunu eksik etme bide dikkatli ve ekipmanli kullan nacizane tavsiyelerim bunlardır. Tekerin düz bassın.