-
Merhaba RaptorRiders
Arkadaşlar merhaba, foruma kaydolalı aslında bayağı oluyor ama tanışma mesajı yazmadan önce ya motorumu ya da ehliyeti alayım diyordum. Neyse ki geçtiğimiz Pazar sınavı ilk girişte kazasız belasız atlattım :) Artık A2 ehliyeti tamamladığıma göre kendimi sizlerden biri olarak görebilirim :)))
Öncelikle kendimden bahsedeyim... 35 yaşında, bu sene Ankaradan Antalyaya taşınmam sayesinde motorsiklet aşkımın depreşmesiyle düştüm bir demir at peşine. İlk aşkım KTM Duke 200 iken, forumlarda görüp kendimi kaptırdığım Çelik At Daytona 3-4 aydır hayallerimi süslemekte. Diş hekimi olarak Larada meslek hayatımı biraz fazla yoğun olarak sürdürdüğümden ehliyet işini halletmek için kendime zaman ayırmam anca bu zamana denk geldi. Şimdi sırada Beyaz Daytona var. Eğer bir terslik çıkmazsa ay içerisinde demir atımla beraber ufka doğru yol alacağız :))))
Şimdiden hepinize burada soracağım sorulara sabır gösterdiğiniz için teşekkür ederim :)))
-
merhaba hoş geldiniz aramıza,regal raptor sınıfının en iyi makinasıdır kesinlikle doğru karar vermişsiniz.umarım en kısa zamanda keyfini sürmeye başlarsınız.bu forumda merak ettiğiniz herşeyi bulabileceğinize bulamadıklarınızı çekinmeden sorup öğrenebileceğinize emin olabilirsiniz =))
-
Hoşgeldin aramıza. Gönlündeki motora biran önce kavuşursun.
-
Merhabalar aramıza hoş geldiniz :) daytona güzel makinadir bir an önce kavuşmanız dileğiyle. :)
-
Foruma da Antalya'ya da hoşgeldin. Antalya'ya bi çentik daha atayım ben. :)
-
Şimdiden daytonan hayırlı olsun diyelim o zaman. Hem foruma hem aktif motor kullanımına hoşgeldin. Soru kısmına gelince sin bize motorla ilgili sor, bizde sana dişle ilgini sıkıntılarımızı soralım karşılıklı anlaşırız...
-
Merhaba Suphi antalyadan aramıza hoş geldin 8)
A2 ehliyeti halletmişsin hayırlı olsun sıra Daytona'ya kavuşmaya gelmiş inşallah onuda halleder hayallerine en sürede kısa kavuşur yolların tadını çıkarmaya başlarsın 8)
-
Merhaba Suphi abi aramıza hoşgeldin.Sezon başlamadan motoruna kavuşursun inş.
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle8)
-
Suphi hoşgeldin ehliyetin hayırlı olsun inşallah istediğin gibi bir motoru da kısa zamanda bulup kazasız belasız
keyifle kullanırsın
Ankara dan gitmeseymişin iyiymiş ama:)