-
Günün sorusu?
Aşağıda linkini yazdığım videoyu izlerken bir şey dikkatimi çekti. Motor 1. vitese takılıp hareket etmeye başlayınca böyle inleme gibi bir ses duyuluyor. Bu ses bir arızaya işaret yoksa normal mi?
https://www.youtube.com/watch?v=9yPsmeFKToA
ikinci sorum ise motor bloğu ortasında alyanla açılıp kapanan bir vida var. Bu vidanın gevşek olması sorun yaratır mı? Daytona mda gevşekti bayağı biraz sıktım ama sorun yaratır mı sıkılı olması?
ü
Arkadaşlar yollarda olmak yerine bilgisayar başında olmak :cry: Yağmur bereket de güzel de şükür de 2 gündür güneşli olup hafta sonu yağışlı olması :uyuyorum
-
Merhaba kalkıştaki ses şanzumandan gelen dişli sesine benziyor hafif olarak çok makinada var fazla olursa sorun
Tarif ettiğin vida bir kapak aslında sıkılı olması gerekiyor altında motorun krank vidası var tamir için kullanılan bir yer 8)
-
-
ikinci resimde Ön tekerin somununun üzerine kromajlı plastik somun taktım şimdi siyah vidadan daha güzel gözüküyor. O plastik somun arabamın jant kapağının üzerindeydi. jant kapağı kırılınca o somunları söktüm ve motorumdaki siyah somunun üzerine taktım.
-