Abi gaz kolum çok sert.Çeviriyorum dönmüyor geri,bırakınca tak diye kalıyor aşağıda gaz vermeye devam ediyor.Telin ayarını kurcaladım biraz ama bir işe yaramadı ben nasıl düzelticem onu?
Yazdırılabilir Görünüm
Abi gaz kolum çok sert.Çeviriyorum dönmüyor geri,bırakınca tak diye kalıyor aşağıda gaz vermeye devam ediyor.Telin ayarını kurcaladım biraz ama bir işe yaramadı ben nasıl düzelticem onu?
Berke gaz konulunu 2 teli var biri çeker biri bırakır bir tanesi koparsa takılma yapabilir teller sağlamsa telin ayarı var sağ tarafta karbiratöre girişte yuvarlak nikalaj kapağın altında her 2 telin ayrı ayrı tel gerginlik ayar vidası var telde boşluk varsa takılma yapar ayarının yapılması tellerin gergin olması gerekiyor servis yakınsa ugrarsan kolayca hallederler bir ihtimalde telin deponun altından geçtiği yerde sıkışma yaptıysa yine takılma yapar telleri ileri geri çek yerinden oynat telin kasılmadan durmasını sağla düzelebilir kolay gelsin
Celil abinin deiği gibi tellerden biri kopmuştur. Bendede aynısı olmuştu. Gaz takılı kalcak derecede sertti. Ateşleme düğmesini olduğu takozu alttaki vidalarından komple söktüm teli çektim komple attım çöpe tek telle normal kullanıyorum. Ortalardan bir yerden kopmuştu kastırıyordu.
iten tel koptuysa sök at çöpe. Ama çeken telse yenisiyle değiştirmen gerekiyor.