-
Duldulumu yolcu ettim :(
Bu sabah hevesle aldigim sabirsizlikla bekledigim asik olarak aldigim ilk motorum daytonami maddi sikintilardan dolayi satmak zorunda kaldim. Noterde islemler bitti asagi inicez motorun basina ilkte inmek istemedim cunku motorumu benden baska kimse kullanmadi kullanirken de gormedim daha once. Bu kullanmada bi tur alip gelme olmayacakti alan arkadas motorumu alip gidecekti. Ama inmeye karar verdim aliciyla tokalastik acti kontagi takti kaskini basti gaza usul usul gitti. Giderken icimden bi parcayi sokup gitti sanki cok alismistim motoruma, giderken bi sure gittigi yone dogru baktim arkasindan son hatirasi bi fotografini cektim. Eve donerken elimde kaskim anahtarligim bir de garajin anahtari kalmisti. Ilk olmasindan dolayi yeri cok ayriydi bende. Alan arkadasa hayirlisi olur umarim. :cry:
http://i.hizliresim.com/j5Yn4D.jpg
-
Hayırlısı olsun.İnş. ilerde daha iyisini alırsın
-
Aygün İlk makinanın yeri ayrı ayrılmak zor olur ama Hayırlısı olsun İnşallah daha iyilerini alırsın
-
İlk makinada azda olsun bir burukluk yaşarsın sonra alıstınmı ayakkabı değiştirmek gibi gelir. Alışırsın zamanla :) Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah.
-
Hayırlısı olsun Ufukta daha iyileri vardır umarım.
-