Koca Istanbul'da plaka altlığı plastik çerçeve yok...
Selam arkadaşlar, Regal'in malum titreşimi ve iki noktadan delerek şasiye montelenmiş olan plakanın hatalı montajı neticesinde ben farkedene kadar plakamın sacında uzun bir çatlak ve kırılma oluşmuş...Haliyle plaka sacıyla sınırlı kalmayarak plakanın plastik altlığında da kırıklar vardı ve sökerken bu plastik parça iyice parçalandı...
Şimdi asıl konu 1 haftadır bu plastik parçayı arıyor olmam ve kendilerine yetkili ve/veya özel servis diyen, pek çoğu bisiklet tamirciliğinden öteye gidememiş motosiklet servislerinin hiç birisinde bulamamış olmam! 2-3 TL'lik bir yatırımdan imtina ederek plakalık bastırmaya erinen ustalar kusura bakmasın ama bundan böyle her bir sıktığınız civata için pazarlık edeceğim sizlerle! Bu güne kadar tek kalemde pazarlık etmemiş olan birisi olarak, şu 3 kuruşluk tasarrufu kendi işletmenizin önüne koyduğunuz için gözümde malesef saygınız kalmadı.
Bu saçma olaydan dolayı 1 haftadır motoruma binemiyorum..."buji kablosu sıyırdı, motor çalışmıyor" arızasından ne farkı var, bunu neden hiç kimse tamir etmesi gerektiğine inanmıyor?!
Belki bir kısmınız saçmaladığımı düşünüyorsunuz, ama belki burada o ustalardan birisi veya bir kaç tanıdıkları vardır ve okuduklarında hak verip plakalık bastırmaya karar verirler ve sizlerden birisinin plakası düştüğünde benim gibi 1 hafta motorsuz kalmazsınız.