İphone 5s telefonum var fakat ben bunu intercome la eşleştirmeyi bilmiyorum blutooht açıyorum fakat intercom u görmüyor yardımlarınıza ve bilginize ihtiyacım var.
Yazdırılabilir Görünüm
İphone 5s telefonum var fakat ben bunu intercome la eşleştirmeyi bilmiyorum blutooht açıyorum fakat intercom u görmüyor yardımlarınıza ve bilginize ihtiyacım var.
Telefonunun blutoohtunu aç. İntercomun üzerinde telefon işareti olan düğmesine birkaç saniye basılı tut. intercom üzerindeki ışık yanıp sönmeye başlayacaktır. Sonra düğmeyi bırak ve o iphone ile eşleşecektir. Sonra her intercom ve telefonunun blutooht kısmını aktif ettiğinde otomatik bağlanacaktır.
Merhabalar,
iPhone'ların bluetooth'ları uluslar arası standartlarda değildir. Bu nedenle bazı cihazlar ile sorun yaşayabiliyorlar. Dikkat ederseniz bazı iPhone modelleri bazı Samsung'lar ile bluetooth ile iletişim kuramaz. :(
Benim bir uzman olarak tavsiyem intercom vb almadan önce telefonunuz ile çalıştığına emin olun :)
PS: iPhone'lar işletim sistemi ile donanımı birlikte tasarlanıyor ya, sanırım bluetooth kulakları da donanıma dahip :P (çamur atmadan da duramam)