Herkese Merhaba Siteye yeni üye oldum nasipse 250cc bir rr almak itiyorum bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var e10 mu e9b mi alsam karar veremedim boyum 1,68 hangisi uygun bana acaba iki motoruda hiç yakından görmedim :)
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese Merhaba Siteye yeni üye oldum nasipse 250cc bir rr almak itiyorum bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var e10 mu e9b mi alsam karar veremedim boyum 1,68 hangisi uygun bana acaba iki motoruda hiç yakından görmedim :)
Engin, hoş geldin..
Motorlar aynı, şekil için yüreğin ne diyorsa o.8)
ben klasik kullanıyorum. yüreğim spyder diyor.......:soru?
benimde yüreğim spyder diyor ama motorların ikisinide normalde yakından hiç görmediğimden kararsız kaldım :(
Merhaba Engin Bursa'dan aramıza hoş geldin
2 modelinde motorları yürürleri aynı kasaları farklıdır
benimde boyum 1.68 spyder kullanıyorum 2011 yılı sonundan bu zamana kadar gelen blansörlü modellerde ayaklar rahatlıkla yetiyor inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun
Merhaba Celil Başkan
Aranızda Olmak Güzel, Arkadaşlar Sıcak Karşılamanız için teşekkürler ,2011 Son serileri sitedende araştırmama göre balansörlü modeller in egzoz ek yeri var her iki model için oralara bakıyorum anlamak için başkla bakılacak bir yer varmı acaba sitede satış yapılıyormu yapılıyorsa hangi formada oluyor acaba birde başkanım bu t gidon ve çaylak gidon uzunluğu nedir kaç cm geliyor benim motoru alınca yağmurda çamurda kuruluğa koymam gerekiyor ara holden geçire bilirmiyim diye hesap yapmam gerekiyorda bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
Engin makinaların blansörlü olduğunu dıştan anlayamıyoruz sadece eksozdaki ek parçadan anlıyoruz motoru çalıştırdığında blansörlüde titreşim yoktur blansörsüzde titreme vardır
forumda satan arkadaşlar oluyor motorsiklet satmak isteyenler başlığından duyuruyorlar almak isteyenlerde almak isteyen başlığına yazıyorlar
Ayrıca en büyük kaynak sahibinden com hepimiz genelde oradan alıp satıyoruz
gidon ölçüsünü bilmiyorum müsait olan bir arkadaş ölçebilirse buraya yazar 8)
eyvallah celil başkan
Merhabalar Engin,
Öncelikle kararını daha önce motorsiklet tecrüben olup olmadığına göre vermelisin bence. Spyder manevra kabiliyeti ve hakimiyeti bir miktar tecrübe gerektiren bir motor. İlk motor olarak zorlanabilirsin.
Bu arada benim motorum 2011 yılının 6. ayında trafiğe çıkmış ve balansörlü :)
Merhaba penguennoktanet,
250cc klasik almaya karar verdim hem ilk büyük motorum olduğundan hemde fiyat olarak spayder e göre biraz daha uygun alırken nelerine dikkat edeyim birde bişey duydum vites geçişleri bu motorlarda biraz zormuş bastırmak gerekiyormuş doğrumu eyer öyleyse bi ayarı felan yokmu bu meretin şöyle şıkır şıkır geçmesi için :)
Engin,
RaptoRRiders ailesi, 29-30 Ağustosta Gökçeada'da olacak. Al çadırı gel...
Sorularının tüm cevaplarını orada deneyerek bulursun...
Vites motorlarda yukarı ve aşağı yada bastır / kaldır geçiyor..........onu söyleyen arkadaş herhalde GERİ vitese takmak istemiştir. ::::: Bende de klasik var, geriye takarken bende zorlanıyorum.:soru?