regal siz yeni üye gençer den selamlar (yakında benimde olacak)!!
Başlıktanda anlaşılacağı gibi henüz bir regalim yok ..malesef .. ama hemen kızmayın başka motorumda yok::))) 27 yaşında K.T.Ü peyzaj mimarlığı mezunu evli istanbulda oturan gezmekten çok hoşlanan .ve motorlara aşık denecek kadar tutkulu gözlerle bakan biriyim.. bugüne kadar ailemi(kasıt anne ve baba) kırmak istemememden dolayı motorum olamadı. ama artık dayanamıyorum .çok sabırlı bir insanımdır. 1.5 senede eşimi ikna ettim. bendeki bu heyecanı görünce oda mutlu olmaya başladı.. bende motor sahibi olmaya çok yaklaştım::)))
itiraf etmeliyimki bugün dahil olmak üzere 'dostluğun tek adresi regalraptor.net ' i gezmeden önce başka markalar aklımda vardı..henüz karar vermiş değildim..
ama biraz önce(son 3 saattir) forumlarınızı gezdim yazılanları yapılanları okuduktan sonra bu arkadaşlığı gördükten sonra içimde bişeyler fokurdamaya başladı. önce acaba karnımmı acıktı öğlen olmuş dedim ama bu acıkma filan değildi::)) bu aranıza yeni katılan bir regal raptor'cunun heyecanından kaynaklanıyordu.. hep 'birgün motorum olunca' diye başlayıp hayal ettiğim şeyleri sizler bu dost ortamında zaten yapıyormuşsunuz . sizlere ve artık biz olduk bizlerin burada buluşmasına vesile olan herkese çoookk teşekkür ederim . büyük bir iş başarmış bayada bir yol katetmişsiniz.umarım nacizane bizimde katkılarımız olur ilerki günlerde..
bu arada eşimi ikna ettiğimi söylemiştimya .. onunda rahat sürebilmesi için inci öğretmenimin(artık bende öğretmenim diyebilirim sanırım::))) dd100 ünden almayı düşünüyorum.
hayırlısı inşallah kazasız belasız sürmek , sizlele birlikte gezilere çıkmak nasip olur .. şimdilik kolay gelsin.. haaa bu arada kapanışta aklıma geldi adım Gençer...:))