-
tarabyadan selamlar
Herkeze selamlar ismim barış istanbul tarabyada yaşıyorum 1985 doğumluyum aslında eski bi motorsikletçiyim ama henüz bi regal raptorum yok
12 yaşından beri motorsiklet kullanıyorum ilk motorum 50cc scooter 2.
honda activa (lisedeyken pizzacıda çalışıyodum moto kurye olarak) şimdi ise hayatımın hatası mondial 151rs çok kötü diil en azından beni işe
götürüp getiriyo aslımda memnundum hayatımdan taki birgün beşiktaşta iş çıkışı akşam saat 21:00 sıralarında 250cc lik REGAL RAPTORU görene
kadar :oops: o anda aşık oldum son 4-5 aydır almaya çalışıyorum ama önce scooter ı satmam lazım en kısa zamanda alıp aranıza katılıcam ve işallah bütün buluşmalarda beraberiz SAYGILAR
-
hoş geldin barış kardeş aramıza... gerçekten aşık olunasıdır bizim raptorlar ne diim... Mevlam gönlüne göre hayırlısı ne ise onu versin... istersen biraz daha bekle, sezon bi düşsün makine fiyatları biraz diplesin, temiz bi ikinci el bulalım sana o dönem....
-
Aramıza hoşgeldi kardeşim inşallah en kısa zamanda kavuşursun RR ına
-
hoşgeldin dostum aramızxa
-
Regal efsane oldu gören aşık oluyor sen de inşallah bir regal alırsın.
-
-
barış aramıza hoşgeldin kardeşim.....
-
Hoşgeldin Dostum,
Sağlıklı ve Dengeli Sürüşler Dilerim..
-
hoşgeldin dostum umarım en kısa zamanda kavuşursun raptoruna...
-
hoşbulduk böle sıcak bi ortamda ve aranızda olmaktan mutluyum dostlar güzel az km yapmış uygun fiyata duyan olursa bi haber etsin koydum kafaya kredi mıredi çekip alıcam kacarı yok kafamdaki tek soru işareti ben hergün scooterla işe gidip geliyorum tarabya nişantaşı arası trafik malum sizce bi Cruiser olan RR yi trafikte kullanmak hergün o trafikte 30 km yapmak nasıl olur yorumlarınızı yazarsanız sevinicem saygılar.....