-
Merhabalar.
Herkese Merhabalar. Ben Sinan Caner SUSUZ. Sivasta ikamet etmekteyim. Çağrı Merkezinde Müşteri Temsilcisi olarak çalışmaktayım. 26 yaşındayım. Aktif olarak bateri çalıyorum ve Erkekler Bölgesel Lig'inde basketbol oynuyorum. Daha önceden siteye kayıt olmuştum 2013 eylüldü heralde :) ancak bazı erişimlerim engellenmiş olduğu için yeniden açtım aranıza tekrar dahil oldum kabul buyurursanız. 2012 den beri RR hayranıyım. Bazı maddi sıkıntılardan dolayı ve ailevi olarak alamadım. Ancak bu sene Allah nasip ederse fiyatlarda biraz düşerse ocak ayında DD250-6c Beyaz Daytona almak istiyorum. Hem boyumun hem kilomunda etkisiyle beni üzerinde taşıyabilecek 250 likler arasında sadece bu sanıyorum (boy 195cm, kilo 105kg). Neyse sizlerinde hem gözünü hemde vaktini çalmıyım hakkınızı helal edin.
-
Aramıza hoşgeldin tekrardan :) Bir an önce gönlündeki motora kavuşursun umarım8)
Benimde evde baterim vardı taşıncaz diye satmıştım.Hayatımın en büyük pişmanlığı.Sen sakın yapma böyle birşey:cry:
-
Merhaba sinan caner tekrar aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki Daytona'ya kavuşursun 8)
-
Teşekkür ederim hosbulduk. Valla davulumu geçen sene sattim şuan canlı müzik yaptığım yerde Allahtan davul var rahatim 💪
-
hoş geldin caner. umarım en kısa zamanda alırsın daytonanı. ben de dün teslim aldım senin istediğinin aynısını :) ben de gitar ve davul çalıyorum. yakın olsan bi stüdyo yapardık :Rockn Roll:
-
Tekrar hoşgeldin o zaman Caner.
Cumhuriyet Üniversitesi mi ?
Hayatımın 5 yılı o topraklarda geçti.
-
Caner aramıza hoşgeldin tekrardan. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. İnşallah en kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun.
Farın da, yolun da açık olsun.
Sevgiler.
-
Herkese çok teşekkür ederim. Bu forumun bu özelliğini çok seviyorum. Sıcak karşılama hoş muhabbet ve hiç bir şekilde yabancılık çekilmesine izin vermeyen yüreği güzel insanlar. Aranıza tekrar katılmak çok güzel. HOŞBULDUK
-
Caner tekrar hoşgeldin, kilo konusunda sıkıntı yok ama boy konusunda maşallahın var. Daytona yerine spyder mı tercih etsen diye aklımdan geçirmiyor değilim?
Ama gönlündeki beyaz daytonaysa asla vazgeçme, sonra hep aklının bir köşesinde kalır...
-
sinan hoş geldin gönlündeki demir atına kavuşursun inşallah