-
İzmirden selamlar...
Merhaba Adım Önder, İzmirde yaşıyorum. Bir firmada satınalma sorumlusuyum. Hiç motorsikletim olmadı hiç te sürmedim fakat son zamanlarda chopper özelliklede regal raptor daytone 250cc inceliyorum. Gerek ulaşım için gerek konforu gerekse tarzım olarak chopper motor almaya karar verme aşamasındayım. Bu konuda bilgili arkadaşlardan bilgi almak beni sevindirir. Daytoneler hakkında biraz araştırma yaptım fakat çok net bilgiler elde ettiğimi söyleyemem, şu aralar hala araştırmaya devam ediyorum. :)
-
Aramıza hoş geldin önder doytona hakkında pek bilgim yok ama kullanan arkadaşlar hepside memnun sana yardımcı olacaklardır haftalık toplantılara gelebilirsen hem motorları görür hem güzel muhabbete ortak olur hemde bilgi sahibi olursun inşallah kısa sürede gönlündeki motora kavuşursun
-
Onder aramiza hosgeldin. Oncelikli olarak insallah gonlune gore bir makine bulursun. Tabii koruyucu ekipmanlarini da aksatmazsan hepimiz mutlu oluruz:)
Bir cok arkadasimiz gibi bende eski bir daytona kullanicisiyim, kafana takilan her ne olursa once arama kismindan arat, bulamazsan biz sana yardimci olacagiz. Motosiklet alma surecini hizlandirmak istersen ozelden bana numarani gonderirsen yardimci olabilirim.
Sevgiler.
Tb
-
Merhaba Önder İzmirden aramıza hoş geldin
Burada pek çok arkadaşımızın daytonası ve makinalarını çok severek kullanıyorlar makianayla ilğili aradığın tüm bilğiyi forumumuzdaki sayfalarda kullanıcılarının yorumuyla bulabilirsin bulamadıklrını merak ettiklerini yazarsın biz eklimizden geldiğince yardımcı oluruz ayrıca haftalık toplantılara katılarak hoş muhabbetin yanısıra motorları yakından inceleme fırsatıda bulabilirsin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
Onder merhaba aramiza hosgeldin haftalik toplantilara gelirsen hem motoru daha yakindan tanimis hemde kafandaki soru isaretlerini gidermis olursun.. Tabi once tugrul arkadasimin dedigi gibi ekipmanini tamamlarsin umarim.. Geldigin taktirde daha rahat tanisip bilgilerimizi paylasabiliriz.. Forumumuzda aktif olman dilegiyle..
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
İzmirden yeni insanlar görmek ne güzel, bende daytonama RR Ailesinin destekleriyle kavuştum, aramıza katılmak istersen, haftalık buluşmalarımıza gelirsen sana her konuda yardımcı olabiliriz, zaten ilk buluşmadan sonra kesinlikle chopper almak isteyeceksin :)
-
Hoşgeldin, arkadaşların dediği gibi buluşmalar en rahat bilgi alabileceğin yer, bekleriz. 8)
-
Merhaba Önder kardesim Aramıza hoşgeldin.
-
Merhaba Arkadaşım. Hoş geldin.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Herkese teşekkürler yarın görüşmek dileğiyle :)