-
Krom radyatör kaplaması
Merhabalar en sonunda 2013model spyder 250 motoruma kavuştum makineyi yeni yeni tanımaya çalışıyorum bazı modellerde radyatör, panjur gibi krom malzeme ile kapatılmış aynı malzeme adı neyse spyder de uygulanamazmı çok şık görüneceğini tahmin ediyorum cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
-
Spyderda görmüştüm bitane anvil custom choppersta.Firma antalyada ama faceten bulup sorabilirsin nasil temin edebileceğini.Yanlisim yoksa İsmai Kolanci sahibinin adi.
-
Merhaba Güven yeni RR Spyder'in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
Krom radyatör koruması güzel ama hazır uyan bir model yok özel yapım olarak yaptırabilir oda pahalıya gelir fakat plastik üzerine krom kaplama yapan yer bulabilirsen orjinali krom kaplatmak en kolayı tek sorun bu işlemi yapacak yeri bulmak
-
Alüminyum folyo bantlarla kapla :cheesy:
-
Aslında kromaja çok yakın boya çeşitleri var. Fakat bunları plastik yüzeylere plastik astarı atmadan boyatırsan tutmaz dökülür. İşin ehli bi ustaya götürürsen halleder. Fiyatı nolur bilgi veremem. Fakat yaptırırsan en son üzerine vernikte attırmayı unutma.