-
Selam Raptor Riders!
Merhabalar,
Öncelikle beni sizlerle tanıştıran Draven'a teşekkürü bir borç bilirim.
Adım Pınar, İzmirde yaşıyorum, mimarım. Yüksek lisans yapıyorum.
Çocukluğumdan beri ailemde hep birileri motor kullandı. Dedemin Jawa'sını az devirmişliğim yok =D Haliyle motor sevdalısı bir çocuk olarak büyüdüm.
Benim serüvenim okula gitmek için motor almaya karar vermemle başladı.
Şu an bir Honda CBF150im var. Zamanla büyütmek istiyorum.
Bugün etkinliğinize konuk olarak katıldım, ve buradayım =)
ilginiz ve iyi niyetiniz için çok teşekkür ederim...
-
İlk hoşgeldin de benden gelsin o zaman :)
Aramıza hoşgeldin Pınar, ne güzel yazmışsın öyle eline sağlık. Burası motor konusunda bilgi edinmek adına derya/deniz bir forum, bir o kadar da güzel sohbeti var.
Farın ve yolun açık olsun, tekerin hep düz bassın.
-
Hoşgeldin 8) Barış abim söylenecek söz bırakmamış tekerin hep düz bassın :)
-
Hoşgeldiniz aramıza. Öğrenciyken hayalimdi Kordon da Buca da Karşıyaka da İzmir in meltemini motorsiklet üzerinde hissetmek ama ololamadı :-( Ç Ege mezunu olarak gerçekten çok özlüyorum İzmir i
Çok şanslısınız hem İzmirde yaşıyorsunuz hem öğrencisiniz hem de motorsikletiniz var neyse aman nazar değmesin diyelim. Buradaki arkadaşlar motorsikletle ilgili her konuda yardımcı oluyorlar hayalimizdeki motora kavuşmanız dileğiyle ;-)
-
Merhaba Pınar İzmir'den aramıza hoşgeldin motor sevdalısı bir bayan arkadaşımızı aramızda görmekten mutlu olduk inşallah senide chopper cı yaparız 8)
-
Pinar hosgeldin tekrar:) bugunku etkinlik bi baslangicti seneye sezona bomba gibi etkinliklerimiz olucak insallah aramizda senide gormek gercekten guzel olur farinda yolunda acik, arkadasligimiz daim olsun..:)
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Pınar abla bu sefer resmi olarak aramıza hoşgeldin. :) Motorum var deyince zaten şaşırmıştım, üye olduğunu görünce daha çok şaşırdım. Bugünkü güzel gezimizin bir başa güzelliğe daha vesile olduğunu görmek beni çok sevindirdi. :)
-
Aramıza hoşgeldin pınar bugün gerçekten güzel bir gün geçirdik aramızda görmekten mutluluk duyarız her zaman bekleriz tekeriniz düz bassın nice güzel etkinliklere diyelim :)
-
-
Pınar aramıza hoşgeldin diyerek başlayalım konuşmaya:)
Gerek tavırların, gerek samimi sohbetin, kendini aramızda yabancı olarak görmeyip kısa sürede hepimizle güzel sohbet kurup adapte olabilmen senin ve hepimiz için gayet iyi bir şey. Umarım hayalindeki makineye kısa sürede kavuşursun.
Farın da, yolun da açık olsun.
Sevgiler.
tb