Aslına bakılırsa tanışma kısmı bu yazı için doğru yer değil ama ikinci kez, bu kez daha düzgün şekilde yazmak istedim. Uzun müddet çok yoğun ve yıpratıcı bir dönemdeydim ve artık o dönemi büyük ölçüde aşarak foruma vakit ayırabileceğim günlere kavuştum.
Daha önce, yani motosiklet araştırma aşamasında foruma üye oldum. Tanışma kısmında kendimi tanıttım ve ardından başta Celil abi, Antalya'da da İlker abi olmak üzere herkes yardımcı oldu. Onlara bıkmadan verdikleri cevaplar ve fikirler için tekrar teşekkürler.
Antalya'da olduğumu öğrenen İlker abi ile iletişime geçtik ve buluştuk. Birlikte defalarca farklı motorları ustaya götürüp baktırdık. En nihayetinde RR 250 Spyder bulduk ve aldık. İlker abi zaten Antalya ekibinin bir anlamda organizatörü ve abisi sayılır, motoru alma aşamasından, inceliklerini öğrenmeme kadar her hususta yardım etti. Sonra da grupla tanışarak sürüşlere başladık.
Mümkün mertebe buluşup yol yapıyoruz, motorlarımızın bakımlarını birlikte yapıp, motosiklet üzerine muhabbet ediyoruz. Tam bir aile ortamımız var burda. Cafelere de gidiyoruz, dağ yollarında yol yapmaya da. Ekip her geçen gün büyüyor tabi bu da bizi memnun ediyor.
Antalya takdir edersiniz ki iklimi itibariyle neredeyse her mevsim motor kullanma imkanı sunuyor. Şehiriçinde şimdiye kadar onlarca RR ullanıcısı gördüm ancak çoğunun forumumuzdan haberi yok. Haberi olanların ise Antalya'daki grubumuzdan haberi yok. Grup sürüşlerimizde insanların dikkatini çekiyoruz haliyle ama bizim kim olduğumuzu anlayabilecekleri bir ekipmanımız yok İlker abi haricinde. Ben de RR kullanıcısı görünce yanına gidip vaziyeti aktarıyorum. Nitekim önce ev arkadaşımın kanına girip motor alarak gruba dahil ettim,(henüz foruma üye olmadı, yakında o da aramızda) sonra da yolda daytonası ile giden bir arkadaş (ozgur0007) ile tanışarak ona durumu anlattım. Artık o da aramızda.
Umarım motor kültürünün bu kadar yaygın olduğu ve motosikletin yılın neredeyse tamamında kullanılabildiği Antalya'da, grubumuz bizle büyür ve birlikte nice kilometreler yaparız. Unutmadan; yolu düşenleri tanışmak için mutlaka bekleriz.