Amortisör Hakkında Bir soru ?
Merhabalar uzun zamandır içimde ukte olarak kalan bir konu bu amortisör.Nedir ukte bırakan ?
Öncelikli olarak arka amortisörlerim esneme yaptıkca yada yol şartları gerektirdikce acıyorum ve yıne duruma göre kucultuyorum fakat sorun su kı racıng makınalara bınenlerın amortısorlerının darbe emısının cok daha ıyı oldugunu ve yarım hılal seklınde bır aparatla her yol durumuna özgü cok hızlıca bır ayar yaptıklarını gördüm.Biz napıyoruz bır sagından tutuyoruz amortısoru bır solunda n bakıyoruz ıkısını esıtleyecem dıye ıgrasıyorum oturuyorum egılıyorum sagına gecıyorum soluna gecıyorum bır nevı ıskenceye donuyor bu olay e ayarlıyoruz arkaya 90 kılo adamı oturtuyoruz surtuyor e duzeltıyoruz arkaya 50 kılo ınsan oturdumu motordan ucup gıdecek :Dneyse velhasıl bu durum benım canımı sıkıyor gonlum ıstıyorkı soyle elle tutulur gozle gorulur fark yaratacak bır amortısor sıstemını cıt cıt lı bu yarım hılal le donenlerden koyayım hem kafam rahat olsun hem keyfım yerınde olsun buna benzer bır ıslem yapmış olan varmı motorun dınamıgıne nasıl bır etkı bırakır bılgısı olan sız saygıdeger forum uyelerının dusuncelerını merakla beklıyorum.