-
Acıl yardımm
Dostlarim abilerim merhabalar bugün 150 lik bir makina aldım ve hüznümu tahmin edemezsiniz 1 saat sonra yolda kaldı aldığım kisi güvenilir motorda sağlamdi. Motobulance i çağırdım yarın serviste bakacaklar bana ne önerirsiniz serviste mi yaptirmaliyim? Yolda gidrrken bi anda gaz yememeye başladı gittim satin aldiktan hemen sonra oldu bu hemen bujiyi değiştirdim ama tekrar oldu bu sorun lutfen yardımcı olun :(
-
zar zor bulduğum parayla 150lik aldım ben de. aldıktan sonra 1 hafta vurdurarak çalıştırdım. sonra buji değiştirip sipob ayarı yaptırdım şimdi en soğuk havada jikleyi kullanmadan sadece marşa basarak çalıştırıyorum gaz istemiyor bile. takma kafana ya o moral bozukluğunu çok iyi biliyorum. hallolur hepsi aceleye gerek yok. şimdi asıl ustalar gelir derdini çözerler. bu forumda oldukça sırtın yere gelmez korkma hiç rahatla kaçmasın uykuların havalar soğuk zaten hasta olursun bak sonra ilaç sorma bize :)
-
Usta saat gece 1 gözüme uyku girmiyo iyi biliyosun dediğin gibi suan psikolojimi:) ama içimi rahatlattin ilk yolda kalinca aklima forum geldi zaten ama acele etmem gerekiyodu otoban kenarında. Buji degisti ama siboptandir belki dediğin gibi inşallah cok bi masraf çıkarmaz servis
-
gaz teli kopmuş olabilir mi:soru?