-
Karadenizden RR 250
Selam millet. Adım Oktay Özer. Genelde oktay derler :) 25 yaşındayım turizmciyim. aslen sinop, doğma büyüme istanbulluyum. istanbuldan sıkılıp sinopa geri döndüm iyimi ettim bilmiyorum ama buraya gelince ilk motorumu aldım. DD250 9B. Classic diye geçiyo sanırım :) 15-16 yaşlarında ramzey velocity motorumuz vardı ama onu saymıyorum. ilk kendime ait diyebileceğim bu :) turizmciyim dedim ama oto elektrik bilgim ve becerim var. daha öncelerde çalışmıştım ve ilgimde olduğundan çabuk öğrendim :) şuanda sinopta eski ustamın,dostumun yanında takılıyorum. motorun eksiklerini burada gidereceğim. Farketmişsinizdir. konuşmayı severim. doldurdumda doldurdum forumu :)) :cheesy:
-
Hoş geldin, sefalar getirdin.
-
Oktay hoşgeldin, yeni motorun ve yaşamın her ikiside senin için hayırlı olsun. Memleketindesin ve hobin olan motoruna kavuşmuşsun. Belki iki hasretinde sonlanmıştır kimbilir...
Tekrar hoşgeldin
-
-
Hoş geldin Oktay,
Motorun hayırlı olsun, kazasız belasız gönlünce binmeni dilerim. Motoru olan adamın el becerilerinin olması iyidir. Hepimizin bir eli hep motorun üzerinde zaten.
Konuşma olayına gelince, yeniden hoş geldin, forumda sohbet ve konu açacak yeni yeni arkadaşlara ihtiyaç var. Üşenme yaz, katılabildiğimiz oranda katılırız.
İstanbul kazanından nasıl dışarıya atladın bilmiyorum ama tebrik ederim. Kendini kurtarmışın8)
-
Motorunda üyeliğinde hayırlı olsun. RaptorRidersa hoşgeldin
-
Aramıza hoşgeldin.Bence İstanbuldan kaçarak en iyisini yapmışsın.8)Ben fırsat kolluyorum :cry:
-
Oktay aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Koruyucu ekipman kullanımını eksik etmeyeceğini umuyorum. İnşallah kazasız belasız, keyifli bir şekilde yolculuk yaparsın.
Sevgiler.
tb
-
Merhaba Oktay aramıza hoş geldin Yeni RR 'un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar 8)
-
güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. istanbulun havasını suyunu bir kere soluyan hele ilk nefesini orda aldıysa biraz bırakması zor gelir. kopamaz insan. ben buraya geldim ama nasılda arıyorum orayı bilseniz. istanbulu seven lanet ettiği trafiği sinirlendiği insanlarını seviyor zaten :)