Merhabalar Adım veli aranıza hataydan katılıyorum 20 yaşındayım Mersinliyim aslen kendimi bildim bilelim 12 yaşıma kadar ankarada yaşadım şuan hatayda ikamet ediyorum işimden dolayı Hatayın altınözü ilçesinde kaymakamlıkta görev yapmaktayım.. Özetle; 16 yaşımdan beri aktif olarak motosiklet (Chopper) kullanıcısıyım.. Motosikletim olmasını çok istiyordum ve ilk motorumu dedem aldı bana, annemden ve babamdan gizledik 4 ay boyunca çünkü motora karşılardı ve tesadüfen öğrendiler ve o günden beridir kabullenmiş durumdalar ilk motorum Zealsun Zs-150 idi motor sürmeyi ilk onda öğrendim diyebilirim ve bayağı zorlanmıştım çünkü motor benim 3 katımdı çok heybetli bi motordu 150 lik olmasına rağmen ve 2. Motorumu babam okulu 2. Likle bitirmemden dolayı bana doğum günümde ilk regal raptor ile tanışmam oldu o gün bana daytona 250 almıştı kısacası ve geçtiğimiz haftada motosikletimi sattım daytona 350 alacağımdam dolayı ve nisan ayının son haftasına almayı planlıyorum inşallah yaza güzel bi giriş yapacağım ve bu sayfayıda daytona 350 lik hakkında araştırma yapıyordum gördüm ve ilgimi çekti burda güzel zaman geçireceğimi ve bilgi seviyemi kolayca arttırabileceğimi belki yaşça sayfanın en küçüğü olabilirim ama sizlerden de çok şey öğreneceğimi düşündüğümden bende elimden ne geliyor ise yapacağımı düşündüğüm için raptorriders ailesi ile beraber olmaktan keyif duyacağımı şüphesiz söyleyebilirim. Tekrardan herkese selamlar saygılar. :)