-
Kaza-Burak Bilici
Arkadaşlar öğlen aldığım haber itibari ile karakalem (Burak Bilici) isimli kardeşimiz motosiklet kazası geçirmiştir. Telefonla kendisi ile görüştüm. Evinden markete giderken genç bir sürücü görmeyerek çarpmış. Çarpma etkisi ile bacağı sıkışarak kırılmış. Şu anda durumu iyi ve hastanede.
Anladığım kadarıyla parçalı kırık olduğundan bu akşam ameliyata alınıp mil takacaklarmış. Sağolsun Ufuk, Toprak, Furkan ve İbrahim kardeşimiz ziyaretlerine gitmişler. Durum ile ilgili gelişmeleri buradan paylaşacağım.
Dipnot: Doktorun dediğine göre koruyucu ayakkabı olsa imiş kırılmazmış. Burak'ta da koruyucu ayakkabı yokmuş.
Hepimize ders olsun. Koruyucu ekipman kullanımını ihmal etmeyelim lütfen. Sevdiklerimizi üzmeyelim.
RaptorRiders İzmir İl Teşkilatı olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
-
Hadi yaa : ((( çok büyük geçmiş olsun.. tez zamanda iyileşir inşaallah.. kısa yada uzun yol farketmiyor.. ekipman ve dikkat çok önemli tabiki..
-
Burak arkadaşımıza çok geçmiş olsun İnşallah çabucak iyileşip kısa sürede ayağa kalkar :(
kış gelince bu haberlerde bir artış oluyor malesef Alllah hepimizi korusun
-
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın çabuk iyileşir inşallah 😕😕
-
Burak,
Çok geçmiş olsun...
Umarım ve dilerim bir an önce iyileşir, aramıza dönersin.......
-
Geçmiş olsun. Ekipmanlarımız tam olmalı evet ama genç bir sürücü görmeyerek çarpmış kısmını da kabullenemiyorum. Trafikteki motosikletli kazalarda hep bir bahanedir görmedim, körsen o ehliyeti nasıl aldın ?
-
Kardeşim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. İnşallah en yakın zamanda ayağa kalkarsın. Allah beterinden saklamış.
-
çok geçmiş olsun ekipman cok önemli amaan bişey olmaz dememek lazım ekipmansız 10 metre bile sürmemek lazım
-
En kısa zamanda sağlığına tekrar kavuşur inş.Allah tekrarını göstermesin
-
Allah şifa versin, geçmiş olsun.