Herkese merhaba arkadaşlar motorumu alalı 1 hafta oluyor, antalyada öğrenciyim ve motora yeni başladım. Kırmızı 125lik regal raptora sahibim mat siyaha kaplatmayı düşünüyorum tavsiyelerinizi beklerim, aranıza katılmaktan memnun olurum.:)
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese merhaba arkadaşlar motorumu alalı 1 hafta oluyor, antalyada öğrenciyim ve motora yeni başladım. Kırmızı 125lik regal raptora sahibim mat siyaha kaplatmayı düşünüyorum tavsiyelerinizi beklerim, aranıza katılmaktan memnun olurum.:)
Aramıza hoşgeldin Kaan.
Yeni motorun hayırlı olsun.Bence boşuna masraf yapma.İleride büyütmek isteyeceksin8)
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle:)
Foruma hoşgeldin kaan.. Yeni motorun hayırlı olsun.. Kazasız belasiz surusler.. Kaplatmaya verecegin paraya motoruna extralar alıp güzelleştir daha iyi..
Merhaba Kaan Antalyadan aramıza hoş gelin Yeni motoeun hayırlı olsun Güle güle kullan
Antalya'da çok iyi arkadaşlarımız var ekip'e katılırsan her türlü yardım ve desteğe kavuşur keyifli geziler yapabilirsin 8)
Kardeşim hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Kendini tanıtirsan çok seviniriz. Bu arada Antalya teşkilatı yaz kış demeden aktif bir şekilde motor üstündeler sıkılmazsın eminim. Doğru adrestesin. Yollarda ve forumda aktif alman dileğiyle. Yolunda farın da hep açık olsun.
Kaan aramıza hoşgeldin. Antalyada bi ekip olması seni dahada mutlu edicektir. Ve son bişey. Bencede motoruna masraf etme. İlerde yetmicektir sana. Ve o paraya korumalı ekipmanlar edin. 8)
RaptorRiders a hoşgeldin kaan yolun ve farın hep açık olsun
Hoş geldin aramıza, tekerin her daim düz bassın
Hoşgeldin kaan herturlu yardima haziriz lakin bizle gorusmeden masraf etme derim haftayaki bulusma günümüzde aramiza katilirsan ayrintili anlatirim su an sehirdisindayim görüşmek uzere
ANTALYA-MERKEZ
Kaan aramıza hoşgeldin motorla ilgili bir sorun sıkıntın olduğunda buradan belirtebilirsin doğru adrestesin bir sonraki Antalya buluşmamıza senide bekliyoruz [emoji106]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi