-
2 Kaza Haberi
Yine dikkatsiz ve aynayı kullanmayı bilmeyen sürücüler yüzünden, bu akşam gecee'nin (deniz) kuzeni ve Bull (bülent)'in ayrı ayrı kaza yaptıklarını ve ikisininde koruma demirlerinin sol taraftan kırıldığını öğrendim.
İkisinede tekrardan geçmiş olsun diyor ve herkesin trafikteki bu mandalarla (ayna kullanmasını bilmeyen araç şöförleri) karşılaşmamasını biliyorum.
-
hadi yaa.....geçmiş olsun arkadaşlar....inşallah sizlerde önemli bişey yoktur...
-
Arkadaşlar çok geçmiş olsun. Kendinizde birşey yoktur inşallah...
-
durumlarını söylemeyi unuttum.İkisindede bir şey yok sağlık durumları yerinde.İkisinde akşam gördüm bir problem yoktu.Ama tabi o anı ve sonrasını onlar bildikleri için heralde durumları hakkında bir şeyler yazarlar.
-
ya arkadaşlar inanmazsınız bugün motor sürerken acaba bizim sitedekiler kaza yapmıyomu diye düşünüyodum ki işte acı haber geçmiş olsun abilerime :( okan abi bi bak mesaja yanlış bişi yapmışmıyım :D
-
mesaj değil ama düşünmekle yanlış yapmıssın bak. :cry: düşündün kaza olmuş düşünme aklına bile getirma bir daha bakim :(
bu sitedeki hiç bir arkadaşımın değil hiç bir motorcunun kaza yapmasını istemiyorum.
-
bidaha aklımdan geçirmicem :(:(
-
kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun ..iyiki birşeyleri yok.. gerçi bişey olmamış diye seviniyor insan ama gönül keşke motorlarında da hasar olmasıydı diyor .. valla arkadaşlar hala 4 tekerle dolaşan biri olarak değil önümdeki arkamdaki ..motor alacak olduğumdan birde meraklı olduğumdan karşı şeritteki motorların bile birtanesini gözümden kaçırmıyorum.. tabi bu sadece benimle olmuyorr.trafikteki diğer sürücülerinde motorları kollaması için motor meraklısı olması gerekmiyor tabii eğitimli olmaları gerekiyor ama neeerdee canım Türkiyem'de ehliyetlerin nasıl verildiği malumken işimiz biraz zor .. aman arkadaşlar dikkat edelim dememe sanırım gerek yok çünkü zaten bu işler çoğunlukla bizlerin dikkatsizliğinden değil 4 tekerlerin sorumsuzluğundan oluyor ..malesef..:(
-
ozzymania sağol kardeşim topik yapmışın bize :D
evet arkadaşlar yaa devenin biri yolun ortasından U dönüşü yapıyordu
bende hemen arkasındaydım o sırada
dedim bu geri vitese takmadan ben arkasından cızlarım :cheesy:
ama nerdeee herif geriye takıp bi gazladıki nereye cızlıyorsun güüümmm :? :? :?
2-80 devrildim yere Allah'tan bendede motordada pek bişey yok
sadece koruma demiri soldan darbe aldı ve yamuldu ama kırılmadı.
neyseki eleman sandığım kadar deve çıkmadıda bide üstüne kavga etmek zorunda kalmadım
motoru burhana verdik bu akşam bakalım yarın ola hayrola... :(
-
çok geçmiş olsun,ya çok çok üzücü.ALLAH beterinden saklasın ,bişeyinizin olmamasına çok sevindim