Merhaba;İstanbul Küçükçekmece'den Selamlar.
29 yaşında devlet memuruyum.
Beyaz ,Daytona 250 -6c alıp bu aileye katılma niyetim var.
Saygılar...
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba;İstanbul Küçükçekmece'den Selamlar.
29 yaşında devlet memuruyum.
Beyaz ,Daytona 250 -6c alıp bu aileye katılma niyetim var.
Saygılar...
Hoşgeldin .eminim bulursun forumdan satan arkadaşlar var .en kıza zamanda keyfini sürersin. Heleki bulunduğun mevki açısından mükemmel bir ekible tanısıp görüşme şansın olacak .yollarda ve forumda aktif alman dileğiyle
Teşekkürler,inşallah temiz bir tane ayarlarız
Ahmet kılıç raptorriders forumlarina hoşgeldin.. Umarım gönlündeki beyaz daytonana en kısa zamanda kavusursun..
Hatta çok sanslisin forumun en aktif üyeleri Küçükçekmece liler : ) seni bu konuda yanlız bırakmazlar..
Ahmet RaptorRidersa hoşgeldin. Dilerim makinana kısa zamanda kavuşursun. Forumda üye arkadaşlarımızın satılık makinalarını incele derim. Daha faydalı olur.8)
Aramıza hoşgeldin ahmet, küçükçekmecede büyük patlama var :cheesy:8)
Aramıza hoş geldin. Umarım aradığın motoru kısa zamanda bulursun. RR ailesi bu konu en büyük destekçin olacaktır. Bana oldukları için biliyorum :)
Merhaba Ahmet aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki beyaz Daytona'ya kavuşursun bütçeni, kaç model, kaç km ye kadar motor baktığını yazarsan elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız 8)
Aramıza hoş geldin. Gönlündeki daytonaya bi an evvel kavuşursun umarım tekerin düz bassın