Merhabalar,
Forumu daha yeni farkettim ve üye olma gereği hissettim,
28 yaşındayım,İzmirde yaşıyorum,maliyede memurum
Sizlerle tanışmak tecrübelerinizden faydalanmak büyük şans,ben de sonuna kadar kullanmak istiyorum:cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar,
Forumu daha yeni farkettim ve üye olma gereği hissettim,
28 yaşındayım,İzmirde yaşıyorum,maliyede memurum
Sizlerle tanışmak tecrübelerinizden faydalanmak büyük şans,ben de sonuna kadar kullanmak istiyorum:cheesy:
Mehmet hoşgeldin. Doğru adrestesin. İzmir teşkilatı seni seve seve karşılayacaktır. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
RR Forumlarına hoşgeldin mehmet .. gönlündeki makinana tez zamanda kavuşman dileği ile.. izmir ekibi sağlam bir ekip.. eminim sana çok faydası olacaktır..
RR ailesine hoş geldin. Umarım İzmirde kısa zamanda tanışırız.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mehmet Izmir'den aramiza hosgeldin. Umarim en kisa surede gonlundeki makineye kavusursun. Tabii bu surecte koruyucu ekipmanlarini da eksik etmemelisin. Bu aksamki bulusmada aklina takilan tum sorulari cevaplariz. Hem de tanismis oluruz.
Farin da, yolun da acik olsun.
Sevgiler.
tb
Hoşgeldin Mehmet, inşallah en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşursun 8)
Herzamanki gibi İzmir teşkilatı yanımızda...
Mehmet RaptorRidersa tekrar hoşgeldin diyorum. Bundan böyle sorduğun her soruya cevap daha çok bulacaksın. Ve eminim izmir teşkilatıyla görüşüp tanıştıktan sonra hedefin netleşecek. Hayırlı olsun.8)
Merhaba ben Mustafa gözgen 19 yaşındayım Bilkent üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisiyim Ankara da yaşıyorum daytona 250 bakıyorum raptorcülerin teşkilatlanmadı çok hoşuma gitti gerçekten sizinle tanışmak büyük bir zevk olucak benim için ayrıca bana telefonla ulaşan Ankara teşkilatına da çok teşekkür ediyorum :D