Değerli forum üyeleri;
29 yılımı heveslerim ve hayallerim için risk alarak yaşadım. Tabi her gülün de bir dikeni vardır.
Hayatımı 18 yaşıma kadar Ankara'da, 19 yaşımdan 24 yaşıma kadar ise Ukrayna'da sürdürdüm. Hedefim özgür bir genç olarak yaşamak ve meslek sahibi olmaktı. Ukrayna, şahsıma sorumluluk sahibi olmamı, 19 yaşında kendi ayaklarım üzerinde durabilmemi ve planlı bir hayata sahip olmamı öğretti.
2011 yılında Elektronik Fakültesini Mikro ve Nanoelektronik Mühendisi olarak tamamladım.
Eve kesin dönüş yapar yapmaz kendimi Türkiye'nin ilk yerli asansör kapısı üreten ve sektörde lokomatif sorumluluk ve tecrübeye sahip bir firmada buldum.
Firmada ki ilk görevim Dış Ticaret Uzmanlığıydı.Ancak ben teknik eğitim almış birisiydim ve kendimi bu yolda geliştirmem gerekliydi.
Şahsımı teknik açıdan sektör kapsamında geliştirmeye başladım.Görevimde rotasyon talebinde bulunarak Ürün Geliştirme Müdürlüğü'nde mühendis olarak görevime devam ettim. 2013 yılından bu yana Ürün Geliştirme Müdürü olarak Dünya'da en sık yolcusu olan elektromekanik bir sistemi tasarlayıp milli servetimize destek oluyorum.
Ö.Gürkan GÜRBÜZ