-
Tanışma
Arkadaşlar merhaba.. İsmim Alim. Geçen gün ikinci motorum olan 2011 model daytona 350 e 6 motoruma kavuştum ve aranıza katıldım..Çok fazla bilgim olmadığı için yardımcı olacağınıza inancım tam (: bu arada 30 yaşında evli bi çocuk babası ankarada ikamet eden bi kardeşinizim.. İlk motorum pcx 125 di.. Yaklaşık 13 bin km yol yaptıktan sonra choppera geçtim.. Sizlerinde olduğu gibi havaların biraz daha ısınmasını dört gözle bekliyorum.. Tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüșler diliyorum tekeriniz düz bassın..
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim. Hayırlı olsun. Daytonanı iyi günlerde kullan. Ankara il teşkilatıyla irtibat kurarsan. Gereken yardımı sana göstereceklerdir. 8)
-
Aramıza hoşgeldin Alim abi.Motorun hayırlı olsun.Ankarada yeni kurulan ama güzel bir ekibimiz var.Onlarla yardımlaşabilirsin.8):)
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle8)
-
Ankaradan alim bey hosgeldiniz.. Gerek bu RR forumlardan gerek ise ankarada haftalık toplantılarada katilirsaniz faydasını göreceksinizdir..
-
Merhaba Alim Ankara'dan aramıza hoş geldin Ankara'da çok değerli arkadaşlarımız Ekip'imiz var onlarla toplantılara gezilere katılabilir güzel vakit geçirir ve destek alabilirsin 8)
Motorun resimlerini bekliyoruz :) 8)
-
Ankara'dan aramıza hoş geldin:)
-
Alim aramıza hoş geldin :)
umarım en kısa zamanda tanışırız8)
-
-
Alim hoşgeldin aramıza. Bugün sana ulaşmaya çalıştım. Sonu 6474 noldu numara cevap vermedin tanışmak ve seni buluşmaya davet etmek istedim.inşallah en yakın zamanda tanisacagiz. Ankaradaki ekibimiz süper senide aramızda görmekten mutluluk duyarız. Yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman ve forumda yollarda aktif olman dileğiyle.
-
hoşgeldiniz aramıza 8) açıkçası scooterlar arasında pcx çok dikkatimi çeken bir motor. onun üstüne 350lik daytona nasıl gidiyor, yorumlarınızı merak ediyorum şahsen :) kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim 8)