-
Istanbul eyupten merhaba
2 haftalik regal raptor dd250e9 kullanicisiyim, 22 yasindayim, askerden geleli 6-7 ay oldu , suan bir matbaa firmasinda calisiyorum,ayriyetten fotograf cekiyorum,yillardir motosiklet hayallerimdeydi ancak yeni sahip olabildim, hayatimda ilk defa vitesli motor kullaniyorum acemiliklerim malesef var, yascada cogunuzdan kucuk oldugumdan tecrubelerinize ve akil hocaliginiza ihtiyacim olucak, umarim yapacaginiz geziler ve turlarda kendimede yer bulabilirim, saygilar
-
Kardeşim aramıza hoş geldin RR ailesine katılmana sevindim.
Her hafta yapılan buluşmalara ve diğer etkinliklere bekleriz.
Bugün buluşma günü, detaylar aşağıda linkini paylaştığım başlıkta mevcut bekleriz..
http://www.raptorriders.com.tr/forum...ad.php?t=11371
-
Is cikis saatim suanlik uymadigi icin bu bulusmaya yetismem zor gorunuyor, ama Motosiklet ile ise gidip gelmeye basladigimda mutlaka aranizda olucam
-
Merhaba Mustafa aramıza hoş geldin RR un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar 8)
-
Mustafa kardeşim aramıza hoşgeldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
-
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Motorunuda kazasız belasız keyifle kullan inşallah. Ekipman eksiğin varsa biran önce gider. En önemli tavsiye budur. Akıl hocalığı demiyelim biz ona yardımlaşma diyelim daha yerinde ve doğru olur. Ki bu konuda forumu incelersen ne demek istediğime kendin kanaat getireceksin. İnşallah buluşmalarda forumda ve yollarda aktif olursun. Bekleriz. Kapımız açık.
Tekrar hoşgeldin
-
Aramıza hoşgeldin.Motorun hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
Forumdan bütün gezi ve buluşmaları görebilirsin8)
-
Mustafa hoşgeldin.. Öncelikle Hayirli olsun.. Acele etme kardeşim.. Ufak ufak surusler yap en kötü düşmanın aşırı özgüvendir.. Bana bisey olmaz diyip ekipmansiz dolaşma sakin.. Uzun yıllar sağlıklı huzurlu sürüşleri diliyorum..
Buluşmalarada katıl motorsuz da gelebilirsiniz çok faydalı olur ortam harika..
-
Hoş geldin kardeşim,bende yeniyim daha umarım buluşmalara gideriz :) Tekerine taş değmesin
-
Hoşgeldin Mustafa tekerine taş değmesin:artiz: