-
Ankaradan Merhaba
Günaydınlar herkese. Bizim ганник yani ümit o kadar cok bahsettiki regal ailesinin içtenliğinden benim de motor duygularımı depreştirdi. Ankaradan herkese selamlar. Kamuda Malzeme Müdürü olarak görev yapıyorum. Şimdi bakalim regalin malzemeleri nasılmış :)) En kısa sürede motoru alıp sizlere katılmak istiyorum. Herkese iyi sürüşler. Selamlar....
-
-
Kardesim hosgeldin...Merak etme nufuz cüzdanindaki ailenden sonra en iyi ailen olacak Regal ailesi.. Hatta onlardan daha ileri gitme amacimiz. Hele bir motorunu alalim da benim motora binme derdin de kurtul :)) Ayrıca buluşmalarda senin sevdigin tatlida var :))) Bu hafta yeriz ...Tekrar hosgeldin
-
Bu arada benim düldül herhalde herkesin motor almasina vesile olacak ne güzel :)) Acaba kimseye motor aldirmayip her binişi paralimi yapsam :))))
-
Aramıza hoşgeldin vedat abi en yakın zamanda senide bir demir at üzerinde görmek dileğiyle 8)
-
Vedat abi aramıza hoşgeldin. Doğru adreste olduğunu en kısa sürede anlayacağından şüphemiz yok. Ankara'daki güzel yoldaşlarımızla birlikte keyifli vakit geçireceğinden eminim. Umarım en kısa sürede gönlündeki makineye kavuşursun8)
Bir noktada dikkatimi çeken bir söylem oldu. Yanlış anlaşılmamasını temenni ederek düzeltme ihtiyacı duydum.
Alıntı:
ганник Nickli Üyeden Alıntı
Regal ailesi..
Alıntı:
silverpiston Nickli Üyeden Alıntı
regal ailesinin
Biz motosiklet Marka/Model olarak Regal Raptor ağırlıklı kullanan aile bireyleriyiz. Fakat içerimizde bir çok farklı makine kullanan arkadaşlarımız/kardeşlerimiz var. RaptorRiders ailesi, Regal Raptor markası ile ilgili herhangi bir bağlantısı bulunmayan bir aile ortamıdır. Bu tarz söylemler bizi marka ile bağdaştırabilir.
Sevgiler.
tb
-
Vedat abi hoşgeldin Ümit abi candır nese kaynağımız. Bahsettikleri ve söyledikleri kesinlikle doğrudur zaten buluşmaya gelince göreceksin.
-
Vedat,
Aramıza hoş geldin. Dilerim gönlündeki makinaya kavuşursun. Makine markasına ve malzemeye boş ver. 8) Gönüller bir olsun, Ankara'daki kardeşlerimizle birlikte kazasız belasız bol sürüşler, rüzgarınız ve asfaltınız hiç eksik olmasın.
-
Merhaba Vedat Ankara'dan aramıza RR Ailemize hoş geldin Ümit seni Ailemize katmış iyide yapmış inşallah sende kısa sürede bir chopper makina sahibi olur bu keyfi bizimle paylaşırsın :)
-